Blog

Piscina intel·ligent i piscina sostenible van de la mà?

Piscina intel·ligent i piscina sostenible, Espai Piscines Graf

T’has plantejat mai si casen els conceptes de piscina intel·ligent i piscina sostenible? Nosaltres sí. Coneixedors del mercat ens adonem que el mon avança, a grans velocitats, cap a la revolució tecnològica i cap a la sostenibilitat davant de l’emergència que general el canvi climàtic.

Sempre somniem amb una piscina perfecta, dissenyada amb gust i estètica de luxe i que s’adapti perfectament a l’entorn que estem redecorant i construint. Disposem d’un equip tècnic compost per un arquitecte tècnic i un enginyer per valorar quina és la millor opció si hi ha la més mínima dificultat en l’emplaçament: desnivell, difícil accés, terrat, etc. Alhora, sabem quines son les dificultats habituals i els dubtes que es generen a l’hora d’escollir una piscina, per això, volem explicar-te una sèrie d’avantatges que faciliten la tecnologia i la sostenibilitat per facilitar-te l’elecció.

És important d’anar aclarint idees i conceptes, ja que la tria d’una piscina no és senzilla, per això si posem en comú els avantatges d’una piscina tecnològicament intel·ligent i alhora sostenible a nivell ambiental, et pot ajudar a decidir-te. Creiem fermament que quelcom exclusiu també pot ser sostenible si l’enfocament és correcte.

A banda d’això, i degut a la tendència creixent de nous hàbits de consum, ens podem plantejar preguntes com: És possible tenir una piscina intel·ligent i sostenible alhora?

Piscina intel·ligent i piscina sostenible, Espai Piscines Graf

Sens dubte, la resposta és afirmativa, sí. Darrerament hi ha una tendència a l’alça a instal·lar piscines en terrats i terrasses a partir de materials com el Plexiglass (material d’alta resistència utilitzat per a una piscina transparent). Son materials molt lleugers, resistents i elegants que garanteixen un alt grau estètic i una qualitat extrema que s’adapta i redissenya qualsevol espai.

L’espai amb la piscina esdevé un lloc únic i amb encant perquè siguis l’amfitrió de les millors festes familiars i d’amics, per celebrar aniversaris, festes privades i qualsevol altre tipus d’esdeveniments.

Analitza intel·ligentment la teva piscina

Les piscines intel·ligents permeten que el client es relaxi, i es dediqui només a gaudir de la seva nova piscina, i que no hagi d’estar sempre pendent de l’estat de l’aigua, de si has de regular els nivells de pH, de si has de netejar l’aigua perquè s’ha embrutat, etc.

Piscina intel·ligent, Pantalla smartphone Blue Connect

L’ideal per fer intel·ligent la teva piscina és instal·lar un analitzador com el Blue Connect d’Astral Pool, que et permet tenir controlada la teva piscina i que t’avisa a través de notificacions a l’Smartphone quan hi ha quelcom a tenir en compte o a controlar.

La pregunta clau aquí és què passa amb la modernitat, el disseny, una piscina intel·ligent i la sostenibilitat? Poden conviure tots aquests aspectes junts? Com repetim amb anterioritat, sí. El fet que la piscina sigui intel·ligent és un factor clau per garantir-ne la sostenibilitat.

Cuida la teva piscina: Cloració salina i netejafons automàtics

Per afavorir que una piscina redueixi el consum energètic i de productes químics, pot ser molt beneficiós decantar-se per un sistema de cloració salina, ja que aquest tipus de cloració no requereix d’un sistema complex de productes químics per a què l’aigua es mantingui neta, sana i en bon estat.

A banda d’això, per a gaudir amb total autonomia de la piscina i evitar fer les tasques de neteja de forma manual, pots decantar-te per un netejafons automàtic. Hi ha molts netejadors automàtics al mercat, però no tots disposen de la garantia, la solvència, ni garanteixen els mateixos resultats. Ara bé, incorporar a la piscina un sistema automàtic de neteja totalment integrat fa que no necessitis adquirir accessoris addicionals i que guanyis notablement en higiene. Així garantiràs que l’aigua sempre està apunt i neta.

Demana pressupost sense compromís, t’assessorarem encantats.

Equip tècnic Espai Piscines Graf