Blog

4 Mites sobre la cloració salina

Mites de la cloració salina

1. Com banyar-se en una aigua més saludable?

Ara que s’apropa de nou la primavera i el bon temps, et volem explicar les propietats de la cloració salina per a la teva piscina. La cloració és un procés a través del qual s’afegeix sal comuna (clorur sòdic) a l’aigua, i a través d’un aparell elèctric que separa el clor del sodi s’aconsegueix una desinfecció total de la mateixa. Amb la cloració salina el cost del sistema de manteniment és menor que amb la cloració tradicional i veuràs que la qualitat de l’aigua esdevé incomparable. 

2. Cloració salina: Millorant la teva salut

A nivell de salut, oblida’t dels ulls vermells, la pell resseca, el cabell recremat gràcies a les propietats i al PH de l’aigua que tindràs a la teva piscina. Un altre avantatge que tindràs és l’adéu de les picades d’abelles, ja que aquestes no s’apropen a l’aigua salinitzada. A més, no caldrà que et dutxis cada vegada que surtis per eliminar el clor.

3. Relaxa’t com no ho havies fet abans

A nivell de benestar, com que la pressió osmòtica de l’aigua lleugerament salada és menor, et millorarà la sensació de relaxament i de disminució de l’estrès en reduir l’absorció de productes químics a través teu.

Relaxa't com no ho havies fet abans. Cloració Salina, Espai Piscines Graf

4. Beneficis per la vegetació i el medi ambient amb la cloració salina

Pel que fa a la vegetació del teu jardí, has de tenir en compte que la concentració salina d’una piscina és molt baixa, al voltant d’un 0,5%, per la qual cosa, fins i tot la gespa, les flors i els arbres del voltant agrairan les esquitxades i remullades dels petits de casa mentre riuen i gaudeixen feliços de banyar-se a la teva piscina.

Aconseguiràs mantenir feliç a la família i amics i tindràs una piscina sostenible i eficient.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf
espaipiscines.com