Blog

4 tipus de cobertes de persiana per a la teva piscina

Quan es tracta de la teva piscina, la seguretat i el manteniment adequats són essencials per a mantenir-la en òptimes condicions el màxim temps possible. Les cobertes de persiana són una excel·lent opció per a la protecció de la teva piscina, ja que ofereixen avantatges en termes de seguretat, neteja i estalvi energètic.

Desde Espai Piscines Graf sempre diem que és el nostre accessori estrella! En aquest article, explorarem els 4 tipus de cobertes de persiana més populars per a la teva piscina.

Piscines sostenibles amb cobertes eficients

Cobertes de persiana: seguretat i tranquil·litat per a la teva família

La seguretat de la teva família és una prioritat absoluta. Les cobertes de persiana ofereixen una protecció completa per a la teva piscina, especialment si tens nens o mascotes a casa. Aquestes cobertes estan dissenyades per ser resistents i duradores, i poden suportar el pes d’una persona. Amb una estructura sòlida i un sistema de tancament segur, aquestes cobertes proporcionen tranquil·litat i prevenció d’accidents no desitjats a la piscina.

Comoditat i funcionalitat d’ús

Les cobertes de persiana automàtiques són una opció popular per als propietaris de piscines que busquen comoditat i funcionalitat. Aquestes cobertes són fàcils d’utilitzar i es poden obrir i tancar amb el simple gest de prémer un botó. Són perfectes per a piscines de mides i formes diferents i proporcionen una cobertura completa que evita l’entrada de brutícia i fulles que poden entrar a la piscina.

Tipus de cobertes de persiana

1. Persiana cobertor amb caixó de fusta

Si busques una opció elegant i integrada amb la natura aquesta coberta és ideal. Estan equipades amb un enrotllador amb una estructura d’alumini lacat que s’emmagatzema dins d’una caixa de fusta. A més de la seva funció per a guardar tota la coberta es pot utilitzar com a banc pels banyistes.

cobertor piscina amb caixa de fusta

2. Coberta de persiana per a piscines amb escala trapecial

Si tens una piscina amb una escala de forma trapecial i vols garantir la màxima seguretat i comoditat, aquesta coberta és per tu! Amb una amplada de fins a 4 m, aquest accessori s’ajusta perfectament a l’escala de la teva piscina, proporcionant una cobertura completa i segura.

3. Caixa de PVC per a cobertors de piscina

Aquesta caixa està dissenyada amb un banc de PVC robust i una estructura d’alumini que garanteix la seva resistència i durabilitat. Les làmines de PVC blanc es poden adaptar a cobertors de persiana d’ample entre 3 i 4 metres, proporcionant un ajust perfecte. Amb aquesta caixa de PVC, tindràs una manera eficient i còmoda de mantenir el teu cobertor de persiana organitzat i protegit.

cobertor caixa pvc

4. Persiana de piscina amb enrotllador manual

Si prefereixes una opció més senzilla i pràctica, les cobertes de persiana manuals són una excel·lent elecció. Aquestes cobertes es manipulen manualment mitjançant una maneta, i es poden obrir i tancar amb facilitat. Tot i que requereixen una mica més d’esforç físic, ofereixen la mateixa protecció i cobertura per a la teva piscina. Són una opció ideal per a aquells propietaris que busquen una solució eficient i a un preu més assequible.

A més de protegir la teva piscina de brutícia, les cobertes de persiana també ajuden a mantenir l’aigua neta i en òptimes condicions, reduint la necessitat de neteja i tractaments químics freqüents. Això et permet gaudir de la teva piscina amb menys esforç i més estalvi de temps i recursos.

Inverteix en una coberta de persiana adequada i gaudeix de la tranquil·litat de tenir la teva piscina protegida, neta i en perfectes condicions durant tot l’any.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf