Blog

5 consells a tenir en compte per a reformar la piscina

Mantenir la teva piscina en òptimes condicions és clau per continuar gaudint de la joia aquàtica de casa durant molts anys. Fa temps que tens la piscina abandonada o necessites reformar la piscina pel desgast? Ara és el moment!

En aquest article, ens proposarem explorar cinc consells essencials que et seran de gran utilitat per aconseguir una transformació exitosa de la teva piscina. Des d’Espai Piscines Graf, tenim com a principal objectiu assegurar-nos que la teva àrea de bany continuï sent un lloc de plaer i relaxació, on puguis compartir moments inoblidables amb la teva família i amics. Volem proporcionar-te les pautes necessàries perquè puguis gaudir al màxim de la teva piscina i crear un ambient acollidor i atractiu que satisfaci les teves necessitats i expectatives.

1. Diagnòstic de l’estat actual de la piscina

Abans de començar qualsevol projecte de reforma, és essencial realitzar una avaluació completa de l’estat actual de la teva piscina. Examinem l’estructura, les canonades, i els sistemes de filtració per identificar possibles problemes. 

Es pot tractar d’una rehabilitació de revestiment, reforma de dimensions, pintura, simplement neteja, coronació de piscina, reparació de fugues, entre d’altres.

Aquest diagnòstic minuciós et proporcionarà una comprensió clara de les àrees que necessiten atenció especial. Abans de començar la reforma, estableix un pressupost realista i comenta amb l’equip tècnic els resultats de la diagnosi.

reforma piscina renolit alkorplan

2. Material i acabats de piscina: dóna vida a una nova estètica

La reforma és l’oportunitat perfecta per renovar l’aparença de la teva piscina. Si la teva piscina és de polièster, opta per materials duradors i acabats moderns que compleixin amb les últimes tendències en disseny.

Com a fabricants de piscines de polièster a Girona, a Espai Piscines Graf oferim opcions innovadores i una àmplia gamma de piscines de polièster.

Si tens una piscina d’acer el nostre servei tècnic valorarà la gravetat de les fissures de les làmines armades per a fer-ne una reposició. Si es tracta de danys estructurals també s’hi pot actuar. 

Renolit Alkorplan Xtreme Volcano

3. Integració de tecnologies intel·ligents

Aprofita la revolució de les tecnologies intel·ligents per millorar la gestió de la teva piscina. La instal·lació de sistemes automatitzats de control de la qualitat de l’aigua i de la temperatura com el clorador salí d’EvoLINK et proporcionarà un control total, garantint una gestió fàcil, còmode i eficient del manteniment de la piscina.

El netejador de fons automàtic de Graf també és un dels accessoris més implementats pel que fa a la neteja de l’aigua. És un sistema que funciona de forma automàtica i que ajuda a la circulació de l’aigua perquè arribi al sistema de filtració.

descarrega ebook cloració salina

4. Optimització del sistema de filtració per a una aigua saludable

La correcta optimització del sistema de filtració és clau per assegurar que l’aigua de la teva piscina es mantingui sempre clara i neta. Durant la fase de reforma, és altament recomanable considerar la possibilitat d’actualitzar els components del sistema de filtració amb models més eficients i ecològics.

En la fase de reforma, aquesta acció tindrà un impacte positiu en la qualitat de l’aigua, a més de disminuir la càrrega de treball necessària per al manteniment diari de la piscina. Amb un sistema de filtració millorat, garantiràs que els teus moments de bany siguin més agradables i saludables per a tota la teva família i amics.

5. Manteniment post-reforma

La reforma no només consisteix en solucionar els problemes actuals, sinó també en implementar mesures preventives per evitar possibles problemes en el futur. És una oportunitat per millorar la funcionalitat i la durabilitat de la teva instal·lació, assegurant-se que continuï funcionant de manera òptima durant molt de temps. Aquest enfocament integral en la reforma garanteix una millor qualitat i eficàcia a llarg termini per a la teva piscina.

Instal·la un cobertor de piscina per evitar l’entrada de brutícia a l’aigua. Estableix un programa de manteniment preventiu que inclogui revisions periòdiques, neteja i substitució d’elements desgastats. Això assegurarà que la teva piscina mantingui la seva esplendor renovada al llarg del temps.

Amb aquests consells essencials, la reforma de la teva piscina es converteix en una oportunitat per transformar i tenir la piscina que sempre has somiat. Contacta amb nosaltres per a més informació sobre reformes i rehabilitacions de piscina.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf