Blog

5 exemples inspiradors per escollir el color del vas en piscines prefabricades

De quin color es veurà la meva piscina? Aquesta és una de les preguntes que els clients ens fan més durant el procés de decisió inicial. La creativitat juga un paper important en l’elecció dels colors tant del vas, com de la decoració exterior de la piscina; coronació, tanques de seguretat, escales, etc.

Des d’Espai Piscines t’aconsellem perquè puguis escollir el color adequat per a tu segons les teves preferències. Presentem 5 exemples inspiradors de piscines prefabricades a diferents ubicacions perquè puguis veure com podria quedar la teva piscina.

Color blanc piscina de polièster Graf Tossa a Girona

Aquest cas d’èxit del model Graf Tossa instal·lat al gironès està dissenyada amb el vas de color blanc. Si vols aportar transparència a l’aigua el blanc és la teva millor opció. Els tons clars són elegants i transmeten serenitat, tanmateix, són molt utilitzats en espais de luxe i minimalistes.

Color beix piscina prefabricada Graf Xelida

La gamma de color ocre o beix aporten una sensibilitat natural a les piscines prefabricades. La Graf Xelida de color beix ens transporta en un paisatge idíl·lic, uns banys termals rodejats de natura. La llum del sol converteix l’aigua en reflexos daurats.

Ideals tant per aquells projectes moderns que vulguin fugir de la norma, com per aquells projectes amb espais rústics i entorns naturals.

Color blau piscina de polièster

Si t’agraden els colors vius i intensos, queda’t amb el color blau marí. És el color del vas més emprat i ens recorda al fons marí, aporta més profunditat a la piscina.

El resultat són dissenys espectaculars de tota mena de projectes, tant a llocs urbans com zones de pagès a plena natura.

Color blau/blanc piscina de polièster

El color blau/blanc és una bona opció per aquells espais elegants i amb encant propi. Combina a la perfecció amb la coronació de tons grisos o els acabats de imitació fusta com el cas de la piscina de polièster Graf Roses

Color gris piscina de polièster Graf Pals

Les piscines de polièster amb tons grisos són una opció molt original i poc vista que podem trobar a espais extremadament elegants.

Tingues present que l’entorn de la piscina ja sigui la gespa, el paviment, o bé els acabats de fusta poden generar contrastos i reflexos que modifiquen les percepcions que tenim del color de l’aigua.

Des d’Espai Piscines hem dissenyat piscines en 3D perquè puguis consultar els cinc colors disponibles en piscines de polièster. Llegeix l’article Quin color del vas de la teva piscina de polièster pots escollir?

Amb quin color et quedes? Si necessites suport durant el procés d’elecció del color del vas, no dubtis a posar-te en contacte amb el nostre equip especialitzat.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf