Blog

5 recomanacions abans de construir una piscina d’acer

Després de pensar-t’ho durant uns quants mesos, has arribat a la conclusió que la piscina d’acer és la que millor s’adapta a les teves necessitats i als teus gustos. De fet siguem sincers, fa anys que tens clar que vols una piscina i que d’entre totes, t’enamora l’acer.

Per tal que la teva experiència sigui totalment satisfactòria et recomanem que llegeixis amb atenció aquestes 5 recomanacions abans de construir la teva piscina d’acer.

Renolit Alkorplan Touch Prestige

1. Imagina i dissenya la piscina al teu gust

La principal avantatge d’una piscina d’acer davant d’una piscina de polièster és que pots dissenyar lliurement la forma i dimensió de la piscina al teu gust. Amb una piscina d’acer pots dissenyar-la i plantejar-la a la teva manera, fent que la piscina s’adapti tant als teus gustos com al teu espai. L’acer és una alternativa moderna al concepte tradicional de piscines. Permet dissenys innovadors, està provada tècnicament i econòmicament és rendible perquè abarateix els costos de manteniment i de funcionament. Hi ha panells d’acer de diverses mides que permeten profunditats diferents (1,10 o 1,50 m.). 

L’acer és un tipus d’aliatge molt resistent que presenta una composició que permet construir i desenvolupar vasos, escales, plataformes de sortida, sistemes de distribució de l’aigua, etc. L’acer és un material antilliscant i suau que permet que puguin gaudir amb major tranquil·litat de la teva piscina els teus fills i els teus pares.

Renolit Alkorplan Xtreme Volcano

2. Adapta-la totalment a l’espai

Si el terreny en el que ha d’anar instal·lada la teva piscina és difícil i complicat, tant per la forma que té o com per l’accés, una piscina d’acer és la solució més encertada. Les làmines d’acer son versàtils i permeten de ser instal·lades en terrenys sinuosos amb facilitat i sense complicacions. També és ideal per a terrenys que no permeten massa pes, com pot ser un àtic o una terrassa.

La reducció del pes respecte a estructures com les piscines d’obra, permet la seva implantació en infraestructures o terrenys difícils i complicats. La podràs muntar en terrenys sinuosos amb facilitat i sense complicacions.  D’altra banda, l’escàs espessor de les planxes permetria, fins i tot, rehabilitar una antiga estructura introduint en el seu interior un vas d’acer que reduiria l’espai només en pocs centímetres. 

Renolit Alkorplan Xtreme Blue Silver

3. Pensa en les possibilitats que dona al ser un material tant lleuger

Si necessites poc pes perquè la vols instal·lar per exemple en un balcó o un terrat, l’acer és el material adequat, ja que és el més lleuger.

L’acer al carboni, galvanitzat per les dues cares, és un aliatge molt resistent. Aquesta composició permet construir i desenvolupar vasos, escales, plataformes de sortida, sistemes de distribució de l’aigua, etc. L’acer és un material antilliscant i suau que facilita que la teva família pugui gaudir de l’equipament amb tranquil·litat.

Has de saber que una piscina d’acer pesa menys d’un 3% del pes que pesa una piscina d’obra de les mateixes dimensions. Per exemple, una piscina amb una capacitat per a 10.000 litres d’aigua podria ser d’uns 260 kg de pes. En canvi, si el material de construcció fos d’obra pesaria el mateix el continent, que el contingut, per tant, enlloc de 10 tones a la terrassa en tindríem 20.

4. Reserva’t tan sols 8 dies per a la seva instal·lació

El dia 1 excavarem. Cal que preparem la plataforma del terreny per donar-li la forma triada de la platja una vegada acabem la piscina. Has de tenir en compte on situaràs l’equip de filtració. 

El dia 2 cimentarem. Cal preparar una solera de formigó armat amb una malla de filferro amb una espessor aproximada d’uns 10 cm, totalment llisa i anivellada. 

El dia 3 col·locarem l’estructura. Pots procedir al muntatge de les peces d’acer al carboni de màxima qualitat.

El dia 4 col·locarem l’escala i el fons. Procedim a realitzar el muntatge de les escales i a preparar el fons per a posteriorment recobrir-ho amb la làmina armada. 

El dia 5 tocaran tubs i connexió. Cal procedir a preparar la piscina per a la seva correcta connexió tenint en compte la situació de l’skimmer, la presa de fons, el netejafons, el projector, el desaigüe, la impulsió i la mànega elèctrica. Cal preparar la connexió fins al sistema de filtració.

El dia 6 col·locarem la làmina armada. Utilitzen una àmplia gamma d’acabats de làmina armada per a la impermeabilització i decoració de les piscines Renolit Alkorplan, que responen als paràmetres màxims de qualitat i d’innovació.

El dia 7 col·locarem la coronació. Es recomana fer un altre enformigonat armat d’uns 15 cm. a tot volt per a la col·locació de la pedra de coronació.

El dia 8 toca posar gespa o tarima. En funció dels teus gustos pots acabar l’obra sembrant gespa natural, col·locant gespa artificial o tarima i ja podràs gaudir de la teva piscina!

Instal·lació piscina acergraf, Espai Piscines Graf 2

5. Somnia amb les làmines més atractives del mercat

Disposes de làmines armades d’infinits acabats ceràmics, naturals, de diversos colors, etc. Renolit Alkorplan Touch és un tipus de revestiment impermeable per a piscines. A més de garantir l’estanqueïtat total del vas, la seva textura 3D d’estètica inspirada en diferents elements naturals, aportarà a la teva piscina elegància, exclusivitat i caràcter, a més d’un agradable tacte.

La principal diferència amb el que existeix fins ara al mercat a part del seu gruix, resistència i qualitat és el seu gran atractiu. Renolit Alkorplan Touch t’ofereix una superfície en relleu que s’inspira amb elements que es troben a la natura com la pissarra, el marbre blanc o el marbre travertí, el basalt, la pedra calcària o la sorra d’una platja tropical.

Piscines agrestes, amb textura de pedra i tacte captivador, ideals per a entorns naturals o jardins rústics. Renolit Alkorplan Touch Authentic

Imagen que contiene pareja, comida, cerca, alimentos
Descripción generada automáticamenteImagen que contiene pasto, exterior, edificio, tablero
Descripción generada automáticamente

Piscines exòtiques de reflexos turquesa que et transporten a platges llunyanes de la Mar Carib. Renolit Alkorplan Touch Relax

Imagen en blanco y negro
Descripción generada automáticamente con confianza bajaBanca de madera en un parque
Descripción generada automáticamente con confianza media

Piscines seductores i úniques, d’un blau profund, que et captivaran des del primer moment. Renolit Alkorplan Touch Elegance

Imagen en blanco y negro
Descripción generada automáticamente con confianza bajaBanca de madera
Descripción generada automáticamente con confianza media

Piscines ostentoses i espectaculars de marbre blanc que estimulen la vanitat dels seus propietaris. Renolit Alkorplan Touch Vanity

Diagrama, Mapa
Descripción generada automáticamenteUn jardín de una casa
Descripción generada automáticamente con confianza media

Piscines nobles de marbre travertí i càlids reflexos, idònies per a entorns exclusius i naturals. Renolit Alkorplan Touch Sublime

Imagen en blanco y negro
Descripción generada automáticamente con confianza bajaBanca de madera en un parque
Descripción generada automáticamente con confianza media

Piscines que evoquen un paradís de roca volcànica, especialment pensades per a entorns minimalistes i de disseny. Renolit Alkorplan Touch Prestige

Imagen en blanco y negro
Descripción generada automáticamente con confianza mediaCasa de madera en el agua
Descripción generada automáticamente con confianza media

Piscines d’Acer! Aquest disseny modern i atemporal associat a la pedra de granit, restaura perfectament els reflexos de les aigües cristal·lines de les costes de granit. Renolit Alkorplan Touch Origine

Imagen en blanco y negro
Descripción generada automáticamente con confianza mediaUna alberca color azul
Descripción generada automáticamente con confianza baja

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf