Blog

6 Avantatges de tenir Blue Connect d’Astral Pool a la teva piscina

Des d’Espai Piscines t’hem mostrat què és i com funciona l’analitzador intel·ligent Blue Connect d’Astral Pool. A part d’això, volem mostrar-te quins 6 avantatges de tenir Blue Connect d’Astral Pool a la teva piscina.

1. Disseny innovador

El disseny de Blue Connect d’Astral Pool té unes proporcions, estètica i disseny que s’adapta a totes i cada una de les piscines. És a dir, és ideal tant per a piscines de polièster, piscines d’acer i/o piscines d’obra.

2. Tecnologia Smart amb Blue Connect

Blue Connect d’Astral Pool ofereix una tecnologia d’última generació que mesura l’estat de l’aigua de manera contínua i fiable. Parlem de tecnologia smart quan aquesta es comporta de manera intel·ligent. Gràcies al seu sensor 4 en 1 obtindràs en tot moment l’estat de l’aigua de la teva piscina.

Avantatges de tenir blue connect, Espai Piscines Graf

3. Ecològic i sostenible

Un dels altres avantatges de tenir Blue Connect és que es tracta d’un dispositiu que està pensat perquè tingui una llarga durabilitat.

Mesura el nivells òptims de diferents indicadors, la qual cosa evita l´ús de productes químics innecessaris de forma excessiva. Afavorint així doncs, que sigui més respectuós amb el medi ambient. Alhora, com que afavoreix que l’aigua es conservi més temps i no s’hagi de canviar tant sovint, fa que sigui més sostenible per l’estalvi de consum que implica. També fa que es disminueixi el consum elèctric en necessitar menys aportació d’aparells dispensadors de productes.

4. Notificacions en temps real

L’aplicació gratuïta de Blue Connect és molt senzilla d’utilitzar. Només cal instal·lar-la des de l’Apple Store en cas de tenir un iPhone o des del Play Store de Google en cas de tenir un dispositiu Android.

Un cop instal·lada, aquesta t’envia notificacions intel·ligents perquè cuidar de la teva piscina sigui d’allò més fàcil.

Avantatges de tenir blue connect, Espai Piscines Graf

5. Dades clares i precises

Obtindràs dades molt clares i precises seguinta temps real la qualitat de l’aigua i les previsions meteorològiques. Protegeix la teva família cuidant la higiene i la composició química de l’aigua de la teva piscina.

6. Estalvia temps i diners

Creus que hauràs d’emprar molt de temps i diners en conèixer l’estat de la teva piscina i mantenir-la en perfecte estat? Gràcies a Blue Connect i la guia pas a pas feta per professionals exclusivament per a tu, t’ajudarà a optimitzar l’ús i aplicació dels productes químics en la mesura precisa i adequada.

Conèixer, mantenir i gaudir de la teva piscina, mai havia estat tant fàcil!

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf