Blog

Els acabats de Rosa Gres per a la coronació de la teva piscina

T’agradaria decorar i dissenyar un espai increïble per a la teva piscina? Amb els acabats de Rosa Gres pots aprofitar un espai ampli del jardi per dibuixar una entrada majestuosa a la piscina. Escull una bona coronació i ja tens el 50% guanyat! L’espai que tenim a tot vol de la piscina determina l’estil del teu jardí.

Actualment, en el mercat podreu trobar una gran varietat de marques i materials disponibles per a la coronació, no obstant Rosa Gres marca la diferència. Acabats d’alta durabilitat, bona relació qualitat-preu i amb uns resultats de disseny espectaculars.

Els acabats de Rosa Gres et permeten tenir una coronació elegant

Què s’ha de saber abans d’escollir la coronació?

Primer de tot, si el teu objectiu és aconseguir una bona coronació de piscina, els acabats de Rosa Gres poden ser essencials per a poder gaudir d’un bany sense risc i construir una zona d’oci segura, còmode i pràctica per a l’estiu.

Alhora, propietats fonamentals com la capacitat antidesllisant, absorció de l’aigua, el manteniment, absorció de calor, resistència a l’exterior i a les gelades, són qualitats importants que has de tenir en compte per a escollir el material que més s’adapti a les teves necessitats.

En definitiva, escull una paleta de colors i tria quina textura per a la coronació encaixa més amb l’arquitectura de casa teva. Ja que, el color de la platja de piscina és un element que determina l’estil i disseny de la zona de bany. Tens una casa rústica o moderna?

A continuació, et mostrem una selecció dels tres millors acabats de coronació Unique pools de Rosa Gres. 

Col·lecció Serena imitació pedra i ciment

Un dels estils més demanats i que marca tendència entre els acabats més elegants, és la col·lecció Serena. A causa que són imitacions realistes de pedra i ciment que destaquen per la seva presència, senzillesa i suavitat. Una de les principals qualitats és que es tracta d’un material molt versàtil, ja que ens permet crear camins, zones pavimentades sobre superfícies naturals, la coronació i contorns de piscina.

D’altra banda, són ideals tant en entorn rurals com urbans! Els acabats de Rosa Gres de tonalitats clares creen una harmonia amb els blaus turquesa o blau marí del vas de la piscina.

Per exemple, aquesta sèrie està disponible en els models Serena Bianco, Serena Ocra i Serena Griggio, Serena Nero i Serena Mix.

Coronació amb la col·lecció Mistery

Amb la coronació Mistery de Rosa Gres aconseguiràs transformar el teu jardí en un espai minimalista i de somni. D’estil avantguardista, luxós, innovador i de gran elegància, aquesta col·lecció reflexa el look de pedra natural. Cada peça és d’un to lleugerament diferent però, el seu conjunt, genera un realisme espectacular. 

Aquest model és ideal per a terrasses, jardins exteriors, piscines interiors, hotels i spas. Pots escollir entre quatre variants; el Mistery White, Mistery Sand, Mistery Grey, Mistery Blue Stone.

Aprofita els acabats de Rosa Gres per crear un estil luxós

Col·lecció acabats Tao de Rosa Gres

L’acabat d’estil urbà més versatil es resumeix en l’acabat Tao. Una col·lecció que transmet equilibri i serenitat. El seu acabat llis permet realitzar un bon manteniment i ens pot transportar en un espai zen per la seva suavitat.

En resum, l’avantatge dels models Tao és la gran varietat de peces especials que ens ofereix per a fer qualsevol detall. A més, existeixen acabats indoor i outdoor, pensats per qualsevol espai; terrasses, jardins, piscines interiors, exteriors i spas. 

Ens sorprèn amb quatre models amb una cromàtica de marrons i grisos: Tao Beige, Tao Brown, Tao Silver, Tao Grey.

Els acabats de Rosa Gres estan pensats per a qualsevol espai

Has agafat inspiració amb els acabats de Rosa Gres? Construeix un espai exterior únic i singular amb els millors models de disseny. Des d’Espai Piscines apostem per materials de gran resistència, durabilitat i de fàcil col·locació.

Demana’ns pressupost sense compromís. Per a qualsevol dubte o aclariment, estem a la teva disposició.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf