Blog

Accessoris eficients i sostenibles per a la teva piscina

T’agradaria crear una zona de bany més sostenible i eficient? Estem acostumats a obrir l’aixeta i que surti aigua o encendre l’aire condicionat amb un sol click, però no som conscients dels efectes que vénen associats amb cadascuna de les accions que fem al nostre dia a dia. Des d’Espai Piscines proposem utilitzar accessoris eficients i sostenibles per a la teva piscina, creant una zona de bany preparada per minimitzar l’ús d’energia tant com sigui possible.

El canvi climàtic ja és visible a peu de carrer i necessitem un canvi cap a un camí més sostenible. L’activitat humana influeix en l’impacte ambiental repercutint a l‘aigua potable, a la producció d’aliments, l’augment de desastres naturals, alteració del clima com l’augment desmesurat de la temperatura entre d’altres. Equipa la teva piscina i cuida del medi ambient!

Bomba Viron de velocitat variable

Les bombes Viron són conegudes per la velocitat variable que permeten ajustar sempre el funcionament i el consum del sistema de filtratge de la piscina. Redueixen un 75% el nivell sonor i és líder en estalvi d’energia amb un 85%. Permeten també que el filtratge s’activi al mode nocturn. A més a més redueixen les emissions, fins a una tona de CO₂ anual en comparació a altres bombes d’una sola velocitat.

S’ajusta automàticament a la potència que ha de funcionar, proporcionant el temps del filtratge adequat i necessari per a la piscina. D’aquesta manera aconseguim allargar la vida útil de la bomba, ja que treballa a baixes velocitats durant el 95% del temps que està en funcionament.

Il·luminació led

Considera posar il·luminació led per a donar llum a la teva piscina. Amb els leds pots estalviar fins a 92% de l’energia elèctrica. Un dels principals avantatges és que a més de reduir el consum són de fàcil manteniment, molt més fiables i poden durar més anys que els llums tradicionals halògenes.

Cloració salina amb l’EvoLINK

La cloració salina o també coneguda com a electròlisis de sal, és una bona opció per a gaudir d’un bany saludable i alhora reduir l’ús de productes químics fins a un 80%. L’EvoLINK es tracta d’un aparell per a desinfectar la piscina, igual que ho faria el clor, no obstant la cloració salina actua amb la sal, un element natural que no perjudica el medi un cop aquesta aigua es tira al clavegueram per omplir la piscina de nou.

Un equip avançat amb alta tecnologia i un disseny innovador que permet controlar la piscina amb l’aplicació de EYPOOLS de forma fàcil des del teu dispositiu mòbil. Redueix el consum d’energia un 20% en comparació a altres sistemes de neteja.

Mitjà de filtració actiu

El mitjà de filtració actiu o AFM utilitza el vidre reciclat com a material principal pel seu funcionament. Les seves propietats superen el rendiment en la filtració a diferència dels filtres amb cristalls triturats o filtres amb sorra. Estalvia aigua i redueix el nombre de rentades.

Supera el rendiment en comparació a altres filtres entre un 30% i un 50%. Les seves propietats el converteixen en un dels millors sistemes de filtració del mercat i a més és respectuós amb el medi ambient.

L’accessori imprescindible: el cobertor

No ens podem oblidar d’incorporar un cobertor de qualitat, un dels accessoris més importants per a reduir la pèrdua d’aigua per evaporació i evitar l’entrada de brutícia a l’aigua. Gràcies al cobertor, podràs mantenir l’aigua més neta durant més temps, allargar la vida de l’aigua, el sistema de filtratge i tenir el vas més net. El cobertor t’ajuda a realitzar el correcte manteniment de la teva piscina!

Cal un canvi de perspectiva, emprendre un camí sostenible, ser conscients dels petits passos que podem fer per a sumar junts cap a la superació de la crisi ecològica. I tu ets conscient de les teves accions, i com repercuteixen en el planeta?

Esperem que puguis incorporar aquests accessoris a la teva piscina. Mitjançant la utilització d’aparells eficients i sostenibles, podràs reduir considerablement l’energia emprada i allargar la vida útil de tots els materials i sistemes.

Per qualsevol dubte o aclariment restem a la teva disposició.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf