Blog

Amb quina freqüència s’ha de realitzar el control periòdic de l’aigua?

Em vull comprar una piscina. Encara no sé si la vull de polièster, d’acer o d’obra. El que sí que sé és que em preocupa, i molt, el manteniment de l’aigua. Per exemple, regant plantes sóc un desastre, m’encanten, però sempre se’m moren perquè me n’oblido. Pels temes de manteniment i bricolatge sóc un autèntic desastre. I si per culpa meva espatllo o em carrego algun component de la piscina?

Per poder gaudir de la que serà la teva nova piscina cal que en tinguis cura les 24 hores. Però sabem que hi ha moltes persones com tu i que cal que disposeu d’una eina que us faciliti la vida, ja que no podeu estar pendents al minut de l’estat de l’aigua de la vostra piscina. Per això us presentem un producte per garantir el manteniment excel·lent de la teva piscina. Cal que disposis d’un aparell que et digui si el nivell de pH després d’haver plogut és l’òptim perquè sinó pots estar posant en risc els elements que componen el vas de la piscina. També és important que tinguis algun instrument que et permeti saber si la cloració salina s’ha engegat i funciona al ritme adequat.

Manteniment de l'aigua, Espai Piscines Graf

EVoLINK, l’instrument per controlar la teva piscina

El clorador salí d’EVoLINK de BS Pool, permet que la teva piscina esdevingui intel·ligent i amb capacitat per a ser controlada a través de l’aplicació (APP) Ey-pools. Des de l’aplicació podràs gestionar i prendre el control de les funcions del teu clorador salí des de qualsevol racó del món, de manera que podràs supervisar amb un sol clic el correcte funcionament de la mateixa. Això sí que et donarà tranquil·litat!

Manteniment de l'aigua, Espai Piscines Graf

Ajusta els paràmetres de l’aigua, la bomba i la llum de la teva piscina amb un sol click

A més de les funcions que et comentàvem, l’EVoLINK de BS Pool permet obtenir una diagnosi del teu sistema de cloració i observar quins són els valors de l’aigua en temps real. És la manera més ràpida i precisa per saber quin és el cicle d’aigua a la teva piscina i si cal que hi facis alguna intervenció d’algun producte i en quina mesura. EVoLINK també disposa d’una sèrie de relés programables que permeten controlar la bomba i les llums de la teva piscina. També pots ajustar-les en cada moment al teu gust i a les teves necessitats.

Nous models a la teva disposició

Posem a la teva disposició els models més innovadors de BS Pool. Tots els elements disposen d’una sèrie de característiques comunes. Per exemple, la possibilitat de seleccionar els idiomes, la capacitat de fer una diagnosi ràpida de l’estat de la piscina així com la regulació automàtica o manual de la teva piscina. Els elements que han de determinar la tria concreta del model és en funció de la potència que necessitis. Ja ho veus, sens dubte, controla i assegura’t del correcte manteniment de l’aigua de la piscina amb un sol click assegut tranquil·lament al sofà de casa i oblida-te’n.

Per a qualsevol dubte o aclariment, estem a la teva disposició

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf