Blog

Avantatges de construir una piscina a casa

Quan es parla dels avantatges de construir una piscina a casa sorgeixen un munt d’opcions interessants i que van molt més enllà de prendre la decisió valorant si la inversió en diners és molt alta o no.

Practicar esport

Un dels avantatges de construir una piscina a casa és que tant petits com grans poden practicar esport dins la piscina sempre que ho desitgin, sense dependre d’una piscina pública i/o dels seus horaris.

Avantatges de construir una piscina a casa, Practicar esport a la teva piscina, Espai Piscines Graf

T’imagines poder practicar la natació regularment a la piscina de casa junt amb els teus fills? És una meravella tant per a ells com per nosaltres. Millores en l’estat d’ànim així com també en aspectes de salut com poden ser molèsties d’esquena o certs problemes de circulació, tal i com afirmen en l’article “10 beneficios de nadar para la salud” de mejorconsalud.com

Practicar esport, natació, Espai Piscines Graf

Paral·lelament, pots practicar esport de manera professional utilitzant una bicicleta d’aigua per a aquafitness. Una molt bona opció és la Aquabike Inobike 8 que utilitza el canvi de marxes d’innovació tecnològica Technobrake.

Revaloritzar la casa al construir una piscina

Un dels altres aspectes és que la casa on vius adqureix un nou valor. Mai saps si algun dia decidiràs vendre-la, i al tenir piscina el seu valor augmenta considerablement, ja que no és només una vivenda. És un espai on s’hi pot viure i que consta d’una zona comuna més per estar en família i/o amics.

Construir una piscina a casa afavoreix en les relacions socials

Tenir una piscina a casa afavoreix molt les relacions socials ja que es pot gaudir o bé en l’intimitat amb la parella i/o família com també amb companys de feina, o amb la colla d’amics. És un moment en què es comparteixen experiències i vivències lúdiques amb qui tens al voltant, aspecte que a vegades es troba faltar en l’edat adulta.

Els més petits de la casa gaudeixen com mai saltant i capbussant-se en l’aigua i els adults “treuen el nen que porten dins”, aspecte molt important que a vegades queda en un segon pla degut a la rutina diària.

Avantatges de construir una piscina a casa, Relacions socials en una piscina, Espai Piscines Graf

A més, també és un espai que permet que siguis l’amfitrió en celebracions i reunions de forma que pots convidar a amics i familiars en diversos esdeveniments.

En aquest cas, els avantatges de construir una piscina a casa són, sens dubte, poder gaudir d’un nou espai d’oci i entreteniment a l’aire lliure, i estar acompanyat dels qui més estimes.

Relaxació: Cos i ment

Pensa en el moment en què tornes a casa de treballar cansat d’una llarga jornada assegut davant d’un ordiandor i de cop et capbusses en l’aigua prenen-te un bany refrescant.

No hi ha un moment al dia més refrescant que aquest. El teu cos i la teva ment es transporten en un nou espai on desconnecten de la rutina diària i deixen de pensar. Entrar en contacte amb l’aigua i no haver de fer ni pensar en res és quelcom fabulós.

Avantatges de construir una piscina a casa, relaxació: cos i ment, Espai Piscines Graf

Els músculs del cos es relaxen, la teva ment s’esvaeeix i només respires aire pur, aire lliure i frescor. I el més important de tot és que pots fer-ho cada dia i en el moment que més et vingui de gust.

L’avantatge de construir una piscina a casa pel cos i la ment està més clar, s’adquireix una sensació de llibertat i relaxació plena i conscient.

Relaxació: cos i ment, Espai Piscines Graf

Equip d’Espai Piscines Graf.