Blog

Avantatges d’una piscina sostenible a casa

Un dels avantatges d’una piscina sostenible a casa és que aquestes piscines destaquen per disposar de sistemes que mantenen les aigües cristal·lines i transparents i proporcionar banys saludables. Els mateixos processos que mantenen nets els rius i els llacs a la natura, s’adapten amb tecnologia per poder gaudir de l’aigua amb condicions naturals.

Sabem com que quan et banyes en una piscina vols tenir la sensació d’aigua neta, fresca i depurada com si et banyessis en un riu.

A banda d’això coneixem com d’important és el disseny en el moment d’escollir la piscina idònea. Aquest tipus de piscines s’adapten en entorns més urbans o rurals, i pots optar per acabats més clàssics i de disseny més modern. 

Avantatges d'una piscina sostenible, Espai Piscines Graf

Els sistemes de filtratge per cloració salina que s’instal·len, disposen d’una proporció de salinització similar a una llàgrima humana, una novena part de la sal de l’aigua marina. Aquesta proporció salina enriqueix i mineralitza la gespa i els elements vegetals de l’entorn.

Per tant, pots seleccionar les plantes ornamentals o aromàtiques que millor t’encaixin segons les teves preferències i el teu entorn, per acabar dissenyant una piscina i un entorn ecològic i sostenible.

Un dels altres avantatges d’una piscina sostenible a casa és que pots utilitzar energies renovables com la solar o la tèrmica per escalfar la temperatura de l’aigua en els mesos on la notis massa freda per al bany.

Una piscina sostenible utilitza un sistema intel·ligent Blue Connect que pot personalitzar el bany per a cada client, mesurant i regulant de forma contínua els paràmetres principals de la piscina gràcies al seu sensor «4 en 1»: pH, temperatura de l’aigua, ORP (Redox) i conductivitat. Controla la qualitat de la teva aigua i t’informa de la quantitat de productes sostenibles òptim per al seu manteniment.

Tot això des del teu Smartphone. D’aquesta manera garanteixes que l’ús de productes és el mínim i que en cap cas utilitzes productes químics corrosius per a la neteja o desinfecció.

Avantatges d'una piscina sostenible, Espai Piscines Graf

No podem oblidar un dels avantatges d’una piscina sostenible a casa que més criden l’atenció als clients. Dins de cada piscina s’instal·len equips de recirculació eficient de l’aigua que garanteixen un mínim consum i la no contaminació acústica en ser molt silenciosos.

Les piscines es construeixen de manera que els difusors estiguin instal·lats en les condicions òptimes per afavorir l’oxigenació de l’aigua. L’aigua ben tractada i en continu moviment evita l’aparició de mosquits, abelles i altres insectes especialment en èpoques més càlides. Alhora, és aigua que no s’ha de canviar mai, perquè el propi sistema de recirculació i oxigenació en garanteix la llarga vida.

Si et deixes assessorar pel nostre equip tècnic especialitzat pots aconseguir resultats i dissenys que s’integren en el paisatge, gràcies a la varietat de formes i d’estils. T’assessorarem per dissenyar la zona de bany i de l’equipament per a la filtració de la forma òptima per a l’adaptació a l’entorn i al medi.

Pel que fa a la zona de bany disposem de nombrosos acabats com les pedres de coronació naturals o les làmines de fusta tractada que s’adaptaran als teus gustos i necessitats i alhora ajudaran a assolir l’acabat natural que desitges.

La natura és sàvia, i per això ens basem en els seus principis per a la construcció de les nostres piscines. Tindràs la sensació que la piscina forma part del medi natural, i que el jardí i la casa s’hi han adaptat a la perfecció. Demana’ns pressupost sense compromís.

Equip tècnic Espai Piscines Graf