Blog

Banya’t en una aigua més saludable!

Piscina de cloració salina, Espai Piscines Graf

Què és la Cloració Salina?

Ara que s’apropa de nou la primavera i el bon temps, et volem explicar les propietats de la cloració salina per a la teva piscina. La cloració és un procés a través del qual s’afegeix sal comuna (clorur sòdic) a l’aigua. D’aquesta manera, i a través d’un aparell elèctric que separa el clor del sodi, s’aconsegueix una desinfecció total de la teva piscina. Amb la cloració salina el cost del sistema de manteniment és menor que amb la cloració tradicional. A més, també veuràs que la qualitat de l’aigua esdevé incomparable. No hi ha punt de comparació amb l’aigua amb clor que tots coneixem.

 

Cloració Salina

 

Avantatges de la Clorció Salina

A nivell de salut, oblida’t dels ulls vermells, la pell resseca i el cabell recremat gràcies a les propietats i al PH de l’aigua que tindràs a la teva piscina. Un altre avantatge que tindràs és l’adéu de les picades d’abelles. Gràcies al tipus de cloració salina, aquestes ja no s’apropen a l’aigua de la teva piscina. A més, no caldrà que et dutxis cada vegada que surtis per eliminar el clor.

A nivell de benestar, com que la pressió osmòtica de l’aigua lleugerament salada és menor, et millorarà la sensació de relaxament i de disminució de l’estrès. Això és degut a que en piscines de cloració salina el cos redueix l’absorció de productes químics. La diferència entre banyar-se en una piscina de cloració salina o en una piscina sense cloració salina farà que et sentis més a gust després d’una bona refrescada. A més, el teu cos ho notarà i ho agrairà.

 

Cloració Salina

Pel que fa a la vegetació del teu jardí, has de tenir en compte que la concentració salina d’una piscina és molt baixa, al volant d’un 0,5%, per la qual cosa, fins i tot la gespa, les flors i els arbres del voltant agrairan les esquitxades i remullades dels petits de casa mentre riuen i gaudeixen feliços de banyar-se a la teva piscina.

Cloració Salina

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf

espaipiscines.com