Blog

Bombes de baix consum energètic

Som moltes les persones que estem preocupades pel canvi climàtic. Sabem que l’impacte de l’home sobre la capa d’Ozó està afectant greument el planeta. L’augment de la temperatura mitjana de la terra està agreujant i provocant l’extinció de centenars i milers d’espècies.

Per això tenim la responsabilitat urgent de generar un consum responsable i eficient, avançant cap a la transició energètica. Des d’Espai Piscines Graf elaborem les nostres piscines i les dotem del millor equipament tècnic pensant amb la sostenibilitat, per avançar cap a un mon més eficient i ecològic.

Des d’Espai Piscines fem compatible el fet de poder gaudir de la piscina sempre neta i durant tot l’any amb l’aprofitament de recursos finits i el no malbaratament.

A Espai Piscines Graf elaborem les nostres piscines pensant amb la sostenibilitat, apostem per bombes de baix consum energètic.

Bombes de baix consum energètic

Les bombes de baix consum energètic son un dels principals elements per al manteniment de la piscina. Com si es tractés del cor de la mateixa, bomben l’aigua cap als sistemes de filtració per garantir-ne la circulació i per això es pot mantenir constantment neta.

Les darreres tendències en carcasses de les bombes incorporen avanços tecnològics que els hi proporcionen un major refredament, aportant un millor rendiment i disminuint el consum necessari per posar-la en marxa.

Les aletes del motor també disposen de nous dissenys i distribució que en millora la refrigeració -dissipació de la temperatura- del motor, i per tant millora el rendiment i també disminueix l’energia necessària per al seu correcte funcionament.

La tapa del ventilador també son redissenyades per a una millor estètica, subjecció, protecció i manipulació, afavorint finalment també a l’eficiència i al consum.

La presa terra també es reubica per facilitar el refredament del motor i de retruc influeix positivament en la disminució del consum.

Les bombes de baix consum enrgètic son un dels principals elements per al manteniment de la piscina.

El peu del motor també es redissenya per eliminar bosses de calor, facilitar l’ancoratge de la bomba i facilitar el desmuntatge de la part hidràulica. El reforç de la base evita trencaments o figures davant de cops o vibracions i també n’augmenta l’eficiència.

La redirecció de l’aire de la caixa de connexions també és un factor important en la dissipació del calor i per tant influeix directament en el consum energètic.

La cavitat en la que s’ubica el motor augmenta per millorar-ne el rendiment i disminuir també la temperatura i la necessitat, per tant, de refredament, fet que influeix en l’eficiència del consum.

Què més pots fer per disminuir el consum energètic de la teva piscina? A més de garantir que la bomba té les característiques enumerades, pots:

Tractament de l’aigua

Evita buidar i reomplir la piscina cada vegada que arriba la temporada de bany. Un sistema adequat per al manteniment de la piscina farà que l’aigua pugui durar molts anys. Si apostes per la cloració salina també estalviaràs un nombre important de productes químics. Amb la cloració el sistema de desinfecció de la piscina esdevé menys agressiu. Oblida’t de les irritacions de la pell i dels ulls vermells, que surten amb la utilització del clor tradicional.

Evita buidar i reomplir la piscina cada vegada. Aposta per la cloració salina.

Sistemes de filtrat

El sistema de filtrat a través del vidre és l’alternativa al sistema de filtrat per sorra. L’avantatge principal del filtrat amb vindre és que no s’erosiona amb el pas del temps i és capaç d’eliminar partícules més petites i fines. Alhora, és més respectuós amb el medi natural perquè està fabricat amb vidre reciclat. Si utilitzes prefiltres també evitaràs que el filtre s’ompli de brutícia.

Plantes i roques

Una vegetació adequada i col·locada al lloc adient, pot ajudar a la filtració natural com passa en els rius i llacs.

Sistemes de calefacció de l’aigua

Et recomanem l’ús d’energies renovables com les plaques fotovoltaiques per allargar la temporada de bany.

Cobertors

Si utilitzes cobertors podràs garantir que l’aigua no s’embruti i per tant, estalviaràs la necessitat de posar en marxa contínuament els sistemes de neteja i de filtració. També has de tenir en compte que el cobertor evita que l’aigua de la piscina s’evapori.

Si utilitzes cobertors estalviaràs la necessitat de posar en marxa contínuament els sistemes de neteja i de filtració.

Il·luminació LED

La il·luminació LED és la més eficient i de major durabilitat. Pot reduir aproximadament un 80% del consum energètic.

En definitiva, son moltes les recomanacions que posem al teu abast per disposar d’un bany saludable i alhora energèticament sostenible. Per qualsevol dubte o aclariment, restem a la teva disposició.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf