Blog

Cas d’èxit de rehabilitació d’una piscina

Tens al jardí de casa una piscina vella en desús? Probablement era una piscina d’obra, de forma romana, amb escales arrodonides, en la que ja no t’hi banyes perquè les esquerdes i gresites que han caigut al terra la fan impracticable? De fet, cada vegada que algú trepitja el jardí et fa mitja vergonya que en vegi el seu estat.

Quan et planteges el cost que podria suposar de rehabilitar-la t’espantes abans d’hora. De fet no saps ni per on començar. A continuació t’expliquem el funcionament de la làmina armada de Renolit que pot ser una molt bona solució.

Les làmines armades Renolit es poden instal·lar sobre qualsevol superfície i forma i son una de les millors solucions per a la rehabilitació de piscines.

Les làmines armades Renolit  son calandrades, la qual cosa implica que s’han sotmès prèviament a un tractament de calor i pressió. La seva composició és policlorur de vinil (PVC) plastificat, format per dues capes flexibles amb una malla de polièster entre ambdues. Es garanteix l’estanqueïtat, evitant nombrosos treballs de manteniment posteriors.

Renolit, làmina armada protectora

Renolit també té un vernís exclusiu que augmenta la seva resistència a les degradacions estètiques causades per bacteris i microorganismes i també el protegeix dels rajos ultra violetes, l’impacte de l’aigua que va i ve, la brutícia, rallades o taques provocades per les cremes i olis solars o dipòsits calcaris que poden aparèixer en el nivell de la línia de l’aigua. Per tant, el manteniment de la piscina tant a curt, com a mig i llarg termini son molt menys costosos.

Apte per a qualsevol superfície

La làmina armada Renolit es pot aplicar sobre qualsevol tipus de suport, nou o vell i de qualsevol naturalesa, des de panells d’acer, que és el que recomanem des d’Espai Piscines Graf, però també sobre formigó, ciment, alumini, fusta o polietilè.

Cost econòmic de la rehabilitació d’una piscina

Un dels factors que més ens espanta alhora de decidir-nos per rehabilitar la nostra piscina és el cost dels materials. En el cas de les làmines armades garantim una reducció de costos important, ja que amb el sistema d’impermeabilització només requereix d’una senzilla estructura. D’altra banda també evita problemes habituals d’altres sistemes com son el sellat de juntes, pintat i manteniments cars i costosos.

Cas d’èxit acabat Persia Arena

Respectant sempre els gustos i opinions del client però alhora mostrant-li i oferint-li diverses opcions d’acabat, s’ha optat pel model de Renolit Persia Arena, de la gamma Alkorplan 3000.

Instal·lar aquesta làmina armada en una piscina garanteix que estarà revestida amb un producte d’alta qualitat, fabricat cuidant fins al més mínim detall per tal que no s’escapi ni una sola gota d’aigua al vas. És important que la làmina armada sempre la col·loqui un instal·lador certificat.

En la seqüència d’imatges d’acabats Renolit Alkorplan instal·lats per Piscina Liner s’observen els acabats Persia Arena.

Manteniment de la làmina armada

Cal evitar la brutícia a la línia de flotació i les incrustacions calcàries. Tot i que els vernissos de Renolit repelen la brutícia sí que cal fer manteniment si hi ha molts banyistes ja que podem detectar restes de grassa a la línia de flotació. Al mercat hi ha diversos productes com el Renolit Alkorclean que justament permeten fer el manteniment amb un mínim esforç, ja que aconsegueixen eliminar les restes orgàniques. Si amb l’ús d’aquest producte no és suficient consulta el nostre equip tècnic.

No utilitzis productes o eines que siguin molt abrasives o agressives. Hi ha raspalls molt durs o de materials molt agressius que poden malmetre la superfície, o fins i tot fregalls que poden també causar danys a la superfície. L’acabat envernissat de la superfície ha de facilitar-ne la neteja. Per tant, amb una esponja o un drap humit hauria de marxar la brutícia.

Com has vist, rehabilitar i canviar totalment la imatge de la teva piscina tot fent-la estanca i modernitzant-la no és difícil si comptes amb l’assessorament tècnic de bons professionals. Per qualsevol consulta posa’t en contacte amb nosaltres.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf