Blog

EVoLINK, el Clorador salí amb Internet integrat per a piscines intel·ligents

Mentre estàs treballant de cop penses en la piscina i dubtes de si abans de sortir de casa has posat en marxa o no el clorador salí. Com ho faràs per saber si la piscina està a punt? I la temperatura, és molt baixa o és òptima? El nivell de pH s’ha descompensat amb la pluja d’ahir? El sistema de netejafons automàtic està en marxa o parat? Ahir a la nit vas apagar els llums de l’interior de la piscina? Quin desastre! Què fas, truques als teus pares per si s’hi poden apropar a mirar-ho? I com ho faràs per donar-los instruccions, què miraran?

Clorador salí intel·ligent

L’EVoLINK de BS Pool és un clorador salí compacte i intel·ligent per a piscines per a particulars. Està integrat en una caixa IP65, disposa de display tàctil i funcions domòtiques integrades. És un equip avançat, amb un disseny innovador, que permet a les instal·lacions una millora contínua de manera fàcil i intuïtiva.

L’EVoLINK és el primer equip de cloració salina per a piscines per a particulars que es connecta a Internet. És un sistema tàctil, domòtic i automàtic. A través de l’APP Ey-pools permet la comunicació amb la piscina i controla les principals funcions del Clorador salí.

Gestiona la teva piscina des del mòbil

A través de l’aplicació Ey-pools podràs fer una diagnosi del sistema de cloració per garantir-ne el correcte funcionament, controlar altres dispositius de la teva piscina, analitzar i ajustar els valors de l’aigua així com controlar els tractaments i cicles. El clorador salí Evo-link té més de 10.000 hores d’autonomia, és lleuger, amb connectivitat 100%, automàtic, de baix consum i a més, et permetrà controlar la temperatura de l’aigua de la teva piscina.

El display tàctil TFT de color és molt intuïtiu i permet funcions domòtiques integrades com són el control i la monitorització remota a través de l’Ey-pools, APP disponible tant per a sistemes iOS com Android. A més, el sistema disposa de 4 relés programables per a la gestió d’altres elements externs com la bomba de filtració, la il·luminació, etc.

Pots triar el model que més s’adeqüi a la teva piscina

BS Pool disposa de diversos models disponibles com son l’EVoLINK15, EVoLINK20, EVoLINK25 i EVoLINK35. Per a escollir quin és l’adequat per a la teva piscina et recomanem que et posis en contacte amb el personal tècnic especialitzat d’Espai Piscines Graf que t’assessorarà de quin és el model de clorador salí més adequat ja que la diferència entre els dispositius ve determinada per variables com la capacitat de producció per hora o la potència i capacitat.

Pel que fa a les prestacions, els quatre models de clorador salí d’EVoLINK necessiten 4 grams de salt per litre d’aigua per funcionar correctament. A més, permeten seleccionar l’idioma, la regulació manual o automàtica del clor i disposen de varis indicadors per determinar l’estat de la teva piscina. Un indicador de lectura de redox i de pH, un indicador de manca o excés de salt, un altre que valora el To de l’aigua, així com també indicadors de la salt o bé l’estat de vida de la cèl·lula.

Un altre aspecte a destacar és que aquests tipus de cloradors salins s’autonetegen sols, de manera que t’estalvies pensar com i quan l’has de netejar perquè faci les funcions que ha de fer de forma correcta.

També és important destacar que aquests tipus de clorador salí tenen comptadors d’hores de funcionament i disposen de quatre relés programables per controlar altres elements com la bomba o les llums de la piscina. També et permeten instal·lar complements com son el kit avançat (ORP), kit Auto (pH), kit sonda de temperatura, kit PRO CL, Kit Sonda d’Aigua, kit de Conductivitat i el kit de Connect (EyPools).

Oblida’t de malsons i controla l’estat de la teva piscina quan vulguis i des d’on vulguis, amb el teu smartphone i amb un sol clic. 

Per a qualsevol dubte o aclariment estem a la teva disposició.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf