Blog

Clorador salí EVoLink: 10 raons per d’instal·lar-lo a la teva piscina

Has sentit a parlar del clorador salí EvoLink? Segur que et sona la cloració salina aplicada a les piscines. A partir d’aquí ens venen al cap infinites imatges de la nostra família banyant-se al mar. Platges de sorra, aigua salada, cales i camins de ronda.
És evident que l’aigua de mar té nombroses finalitats curatives i saludables, però l’aigua de la piscina que es desinfecta amb cloració salina té les mateixes característiques? Probablement moltes vegades ens fem un embolic entre pH, cloració, relació entre ells, etc. Intentarem anar pas a pas i deixar molt clar quins beneficis i avantatges té l’ús de la cloració salina.
Has de saber que la salinitat fa referència als grams que sal per cada litre d’aigua, tenint en compte que la de l’aixeta sol contenir 0,05 gr per litre mentre que el mar en conté 33.


Els cloradors actualment se solen moure entre 3 i 5 gr/l. Els sacs de sal que corresponen a la piscina i que els tirem al vas directament, arriben al clorador a través de la circulació de l’aigua i és aquest el que s’encarrega de descomposar les molècules per obtenir el clor.


Amb independència del sistema de cloració i desinfecció el nivell d’acidesa, pH ha de ser l’òptim, per evitar problemes de deteriorament.

10 raons per instal·lar EvoLink a la piscina de casa

1. Clorador salí compacte

El clorador salí EvoLink és un aparell que produeix clor a partir de la sal. Es tracta d’un aparell que podem instal·lar a la sala o la caixa on tenim el filtre, la bomba i la resta d’elements per al manteniment de la piscina. La sal la podem afegir directament al vas en funció dels metres cúbics d’aigua que tingui i dels grams amb els que treballi el clorador salí.

Clorador Salí EvoLINK, Espai Piscines Graf

2. Nivells de clor adequats

Un error molt freqüent és pensar que a l’instal·lar un clorador salí no hi haurà clor a la piscina. El que evitem amb un clorador com L’EVoLink és l’acumulació de clor, ja que el clorador salí EvoLink només produeix clor quan està en funcionament. El clorador es posa en marxa quan la depuradora està en funcionament. Tot i que variarà en funció del nombre de persones que es banyen i de la temperatura de l’aigua, es recomana que almenys siguin 8 hores diàries. Això sí, el nombre d’hores que necessitarem per depurar l’aigua no tenen relació amb si disposem de clorador salí o no, haurem d’invertir-hi les mateixes.

3. Evolink realitza una diagnosi contínua del sistema de cloració per garantir-ne el correcte funcionament

No cometis l’error d’instal·lar un clorador salí de poca qualitat i que no tingui les dimensions idònies per a la teva piscina. Has de tenir en compte que L’EVoLink t’informa en cadascun dels aparells de la gamma de la quantitat de clor que produeix l’aparell, els grams de clor que produeix en una hora (gr/h). Per exemple, si tenim una piscina de 6 x 3 necessitarem un clorador capaç de produir de 10 a 15 gr/h si el nombre de banyistes i la temperatura és raonablement normal.
Per disposar d’una orientació, una piscina amb cloració salina ha de funcionar de 8 a 10 hores diàries els mesos d’estiu. Si puja la temperatura perquè fa més calor o hi ha més gent, hi ha més probabilitats que es facin algues, per la que necessitarem més quantitat de clor per desinfectar l’aigua i més hores de cloració en marxa.

4. Connexió a internet

L’EVoLINK és el primer equip de cloració salina per a piscines privades que es connecta a Internet. És un sistema tàctil, domòtic i automàtic. A través de l’APP Ey-pools permet la comunicació amb la piscina i controla les principals funcions del Clorador salí EvoLink.

5. Disseny innovador

L’EVoLINK de BS Pool és un clorador salí compacte i intel·ligent per a piscines privades. Està integrat en una caixa IP65, disposa de display tàctil i funcions domòtiques integrades. És un equip avançat, amb un disseny innovador, que permet a les instal·lacions una millora contínua de manera fàcil i intuïtiva.

Mites de la cloració salina

6. Models adaptats a les necessitats

BS Pool disposa de diversos models disponibles com son l’EVoLINK15, EVoLINK20, EVoLINK25 i EVoLINK35. Per a triar quin és l’adequat per a la teva piscina et recomanem que et posis en contacte amb el personal tècnic especialista d’Espai Piscines Graf que t’assessorarà de quin és el més adequat ja que la diferència entre els dispositius ve determinada per variables com la capacitat de producció per hora o la potència i capacitat.

7. Funciona domòtiques integrades controlades en un display

El clorador disposa de 4 relés programables per a la gestió d’altres elements externs com son la il·luminació o la bomba de filtració, entre d’altres. El display tàctil TFT de color és molt intuïtiu i permet funcions domòtiques integrades com és el control i la monitorització remota a través de l’Ey-pools, APP disponible tant per a sistemes IOS com Android.

8. Control de la temperatura i pH

A nivell de característiques particulars, els quatre models d’EVoLINK necessiten 4 grams per litre, permeten seleccionar l’idioma, permeten la regulació manual o automàtica del clor, disposen d’indicador de lectura de redox i de pH, indicador de manca o excés de salt, indicador del To de l’aigua, s’autonetegen, indicadors de lectura de la salt, de l’estat de vida de la cèl·lula, comptadors d’hores de funcionament i disposen de quatre relés programables per controlar altres elements com la bomba o les llums de la piscina. També et permetran instal·lar complements com son el kit avançat (ORP), kit Auto (pH), kit sonda de temperatura, kit PRO CL, Kit Sonda d’Aigua, kit de Conductivitat i el kit de Connect (EyPools). Un regulador automàtic de pH pot ser imprescindible perquè l’ús d’un clorador salí genera una tendència a pujar els nivells de pH.

9. Més de 10.000 hores d’autonomia

Evo-link té més de 10.000 hores d’autonomia, és lleuger, amb connectivitat 100%, automàtic, de baix consum i a més, et permetrà controlar la temperatura.

10. App tant per a sistemes IOS com Andoid

A través de l’aplicació Ey-pools que et podràs descarregar amb facilitat des de qualsevol dispositiu podràs fer una diagnosi del sistema de cloració per garantir-ne el correcte funcionament. Alhora, també podràs controlar altres dispositius, analitzar i ajustar els valors de l’aigua així com controlar els tractaments i cicles.
Ja veus que son múltiples les raons per tal que et decideixis per un clorador salí EvoLink. Per a qualsevol dubte o aclariment estem a la teva disposició.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf