Blog

Clorador salí EvoLINK per a piscines intel·ligents

D’aquí pocs mesos esperem que puguis rebre de nou els teus amics i familiars en una festa de celebració com t’agradaria, després de dies de trobades amb aforament limitat. Quedareu per banyar-vos tots a la piscina transparent de Plexiglas que tens a la terrassa de l’àtic de la teva segona residència. Necessitaràs fer tots els preparatius i el temps se’t desbordarà com et passa cada any. Preparar la taula, menjar i beguda, música ambient, piscina neta i amb la temperatura adequada …

Saps que la piscina sempre és el centre d’atenció. És l’espai on gaudiràs d’una bona vetllada amb els teus… l’espai on nenes i nens faran “xip xap” mentre els adults prenent un bon gintònic…

Clorador salí EvoLINK per a piscines intel·ligents

Ara bé, per a poder gaudir d’aquesta forma, cal fer un manteniment excel·lent de la piscina. És important saber si la temperatura de l’aigua és la correcta per a banyar-s’hi, també és vital conèixer quins són els nivells de pH, per saber si després dels ruixats es troben correctament compensats i veure també si la cloració salina s’ha activat correctament per garantir el nivell òptim i saludable de l’aigua.

Controla la teva piscina amb EVoLINK

Imagina que necessites fer tots els preparatius i tenir la piscina a punt però per motius logístics has de fer totes les gestions a distància, ja que no arribaràs a la segona residència fins uns dies o unes hores abans.

Amb el clorador salí d’EVoLINK de BS Pool, pensat per a piscines intel·ligents i amb capacitat de ser controlat a través de l’aplicació (APP) Ey-pools, podràs gestionar i prendre el control de les funcions del teu clorador salí a distància, de manera que podràs supervisar amb un sol clic el correcte funcionament de la mateixa.

Ajustant l’aigua, la bomba i la llum de la teva piscina

Altres funcions i avantatges d’adaptar la teva piscina a les noves tecnologies és que seràs capaç d’obtenir una diagnosi del teu sistema de cloració i observar quins són els valors de l’aigua. D’aquesta manera, veuràs com són els cicles a la teva piscina i podràs tenir control dels tractaments actuals, com es comporten i quins canvis has de fer en cas que sigui necessari.

Ajusta la bomba i/o les llums de la teva piscina gràcies als relés programables del clorador salí EVoLINK que et permetran controlar-los i ajustar-los al teu gust.

Models disponibles del cloardor salí EvoLINK

Podeu trobar diversos models d’EVoLINK diferents. Tots i cada un d’aquests models tenen característiques comunes, com són la selecció d’idioma, la capacitat de veure i valorar l’estat de la piscina així com determinar si vols regular la cloració de la piscina de forma automàtica o manual.

Per escollir el model més idoni per a la teva piscina, aconsellem que es valorin aspectes que varien en funció de si volem un clorador salí més potent i/o amb una capacitat més alta que els altres models disponibles. Controla la teva piscina intel·ligent amb un sol clic i deixa-la a punt per rebre els convidats.

Per a qualsevol dubte o aclariment, estem a la teva disposició.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf