Blog

Nou Clorador salí, ideal per a una piscina sense químics

Mentre continues amb la teva lectura actual, en el teu espai de tranquil·litat a casa, veus de fons el jardí i al final observes la teva piscina… Penses com ets d’afortunat per tenir una bona família, una feina amb la qual gaudeixes i a més et permet tenir temps per a tu i sentir goig de les petites coses que t’envolten… Durant aquest vaivé de pensaments penses si pots fer quelcom més per tenir una piscina que sigui el màxim de respectuosa possible amb el medi ambient. Estaràs posant de més la cloració salina? Has deixat encesos els llums de l’interior de la piscina per error? Estaràs utilitzant els productes menys contaminats?

El nou clorador salí EVoLINK, amb Internet integrat, és la solució ideal per tenir una piscina sense químics. Veuràs que totes aquestes preocupacions ja no tornaran a ser un mal de cap i continuaràs tenint una piscina més sostenible.

Piscina sense químics

Oblidat de les preocupacions sobre el teu clorador salí amb EVoLINK

El clorador salí EVoLINK de BS Pool, està pensat i desenvolupat per a les piscines particulars. Ofereix una solució intel·ligent per controlar i gestionar el teu clorador salí a distància.

L’EVoLINK presenta un disseny compacte integrat a una caixa IP65, i un equip avançat amb funcions domòtiques integrades que permeten tenir un sistema tàctil, automàtic i intuïtiu. A través de la seva aplicació mòbil Ey-pools, pots tenir una comunicació directa amb la piscina i controlar les funcions del clorador salí.

L’electròlisi salina és un principi similar al comportament autoregenerador de l’ecosistema marí. L’aigua és lleugerament salada, unes nou vegades menys salada que l’aigua de mar. Mitjançant la cèl·lula de cloració, la sal es transforma en hipoclorit de sodi, un potent desinfectant que es dissol instantàniament en l’aigua. L’hipoclorit de sodi destrueix tots els microorganismes en la cèl·lula i aporta el nivell correcte de clor lliure. El clor actiu que elimina els efectes dels rajos ultravioleta solars, es renoven constantment gràcies al funcionament de la cèl·lula de cloració.

Analitza i gestiona les funcions del teu clorador salí en remot

Des de l’aplicació Ey-pools, disponible tant per a sistemes iOS com Android, podràs tenir una diagnosi completa del sistema de cloració, verificar el seu correcte funcionament i controlar altres dispositius de la teva piscina.

Amb 10.000 hores d’autonomia i una connectivitat 100% automàtica de baix consum, també et permetrà ajustar els valors de l’aigua, controlar els tractaments, els cicles i la temperatura de l’aigua al teu gust.

Tria el teu EVoLINK entre tot els models disponibles

L’EVoLINK té disponible diferents models perquè puguis escollir el que millor s’integri en cada cas concret. Tots els models tenen en comú alguns trets com són la selecció de l’idioma, la gestió i l’anàlisi de l’estat de la piscina, així com establir si vols la regulació salina de manera automàtica o manual.

Per saber quin model s’adequa millor, aconsellem que es valorin aspectes que poden variar en funció de si es vol un clorador salí amb més o menys potència o que presenti una capacitat més alta que altres models disponibles. 

Per tant, continua amb la teva lectura sense més preocupacions sabent que tens una piscina intel·ligent, sense més químics necessaris i que pots controlar el seu estat des del teu smartphone amb un sol clic.

Per a qualsevol dubte o aclariment restem a la teva disposició.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf