Blog

Cobreix la teva piscina i adéu a l’hivern!


Piscina coberta a l’hivern – una bona elecció

El cobertor de protecció Mistral elimina els efectes nocius de la llum solar evitant el creixement d’algues, protegint la piscina davant de les gelades de l’hivern i evitant accidents per l’accés dels infants a la piscina. 

Un dels avantatges de tenir la piscina coberta a l’hivern és que protegeixen la piscina davant de les gelades. Així aconseguim evitar l’esquerdament de les parets i del sòl gràcies a la càmera d’aire que es crea entre l’exterior i la superfície de la piscina i que aïlla l’aigua del fred.

Estalvi econòmic i millora en la qualitat

En segon terme, suposa un estalvi econòmic ja que permet reutilitzar l’aigua de la piscina any rere any sense necessitat de canviar-la. A més, elimina la necessitat d’utilització de productes químics de manteniment mentre la piscina està protegida i ben coberta.

Tercerament, tenir una piscina coberta a l’hivern facilita la posada a punt d’aquesta. En mantenir l’aigua neta i evitar el buidatge de la teva piscina l’única cosa que cal per garantir la posada en marxa és passar el neteja fons i posar en marxa la filtració per garantir la depuració de l’aigua.

Finalment, el cobertor Mistral protegeix la qualitat de l’aigua de la brutícia exterior, mantenint l’aigua neta i cristal·lina al llarg dels anys.

A nivell tècnic, el cobertor té un pes de 600 grams per metre quadrat. Alhora, es garanteix la resistència a l’esquinçament segons la norma UNE-53.326: Ordit 23 daNl. Pel que fa a la temperatura d’ús es garanteix l’ús correcte en temperatures des de 30 graus negatius fins a 70 de positius.

Tipus de piscines cobertes

La totalitat de les cobertes que t’oferim des d’Espai Piscines són fabricades a mida, tenint en compte les característiques de cada piscina i adaptant-se a la majoria d’elles. Es poden fer a mida per a una gran quantitat de piscines, encara que siguin de ronyó, romanes i fins i tot de forma lliure.

Demana pressupost sense compromís i el nostre servei tècnic t’assessorarà des del mesurament de la coberta fins al lliurament i instal·lació de la mateixa.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf