Blog

Com ajuda la cloració salina al medi ambient?

Millora de la higiène i la salut

Amb la cloració salina millorem la higiène i la nostra salut ja que l’aigua no necessita la utilització de productes químics per a mantenir-se neta i en bones condicions.

Gràcies a aquest fet, desapareixen els problemes dermatològics o els problemes oculars derivades de l’ús de determinades substàncies químiques o causades per algun tipus d’alèrgia.

La cloració salina millora la higiène i la salut, Espai Piscines Graf

A banda d’això, una altra millora en la salut és que la cloració salina no malmet el cabell ni tampoc els tints, per tant podem banyar-nos amb aquest sistema de cloració amb total tranquilitat.

Augment de la seguretat en la piscina

Us seguiu preguntant com ajuda la cloració salina al medi ambient? Els elements que s’utilitzen per a la cloració salina a la piscina són elements que no són corrosius, i per tant el risc d’intoxicació és nul.

A banda d’això, aquest tipus de cloració fa que l’aigua i el vas de la piscina guanyi en durabilitat, i per tant et permet banyar-t’hi còmodament sense necessitat d’estar pendent de quin és l’estat de l’aigua en tot moment.

La sostenibilitat ja no és una opció

Avui dia cada vegada més prima la importància de consumir de forma sostenible, ja no és una opció escollir ser sostenible. És una realitat. Ara bé, com ajuda la cloració salina al medi ambient? 

Davant dels efectes debastadors del canvi climàtic, cada vegada més prima la importància de consumir de forma sostenible. Queda clar que ser sostenible ja no és una opció sinó una necessitat de supervivència. És una realitat. Ara bé, com ajuda la cloració salina al medi ambient?

Cloració Salina, Espai Piscines Graf

Afegim sal comuna a l’aigua, aproximadament 4 grams per litre d’aigua (proporció nou vegades menor que la de la sal al mar, en proporció semblant a la d’una llàgrima).

Una vegada la sal està dissolta, apliquem corrent elèctrica mitjançant l’elèctrode. La sal es converteix en clor i, per tant, ja tenim el producte desinfectant que necessitem en l’aigua que destrueix tots els microorganismes que hi pugui haver.

Una vegada que el clor ha complert la seva funció com a agent desinfectant es torna a convertir en sal, de manera que la concentració de sal es manté constant i només cal fer petites reposicions a causa de la pèrdua que es produeix pels rentats de filtre.

Estalvi econòmic

Un aparell de cloració salina equival pràcticament al voltatge d’una bombeta, per tant l’estalvi econòmic és més que evident. El baix consum energètic permet un estalvi econòmic a llarg plaç que al principi no és quelcom en el què es fixen més els compradors. És important tenir en compte l’amortització de la inversió a llarg plaç per veure si quelcom surt rendible o no.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf.