Blog

Com calcular el preu d’una piscina de polièster? Guia completa

S’acosta el bon temps i amb ell, el desig de gaudir de moments refrescants i amb la comoditat de fer-ho desde casa. Una piscina de polièster es presenta com una solució atractiva, combinant qualitat, durabilitat i un preu ajustat.

En aquest article d’Espai Piscines Graf, especialistes en la construcció i manteniment de piscines de polièster, explorarem per què aquesta opció és tan valorada. Què cal tenir en compte abans de fer la inversió i com una coronació de Rosa Gres pot elevar el teu espai exterior i pot ser una alternativa a una piscina construïda amb d’altres materials que poden implicar un preu més elevat.

poliester roses natació

Per què escollir una piscina de polièster?

Les piscines de polièster destaquen per la seva excel·lent relació qualitat-preu. A diferència d’altres mètodes d’instal·lació i materials, les de polièster són pre-fabricades, la qual cosa redueix significativament els costos de d’instal·lació.

A més, la seva durabilitat és remarcable, gràcies a materials resistents que allarguen la vida útil de la piscina, com l’acabat gelcoat de màxima qualitat, la resina de vinilèster i les fibres de vidre.

Quin és el preu d’una piscina de polièster?

El preu d’una piscina de polièster pot variar segons dimensions, disseny i accessoris escollits. No obstant això, Espai Piscines Graf ofereix models adaptats a diferents pressupostos.

Amb el nostre configurador en línia, pots dissenyar la teva piscina ideal, escollint entre diverses mides, colors, acabats i coronació. Un cop escollides totes les opcions podràs veure el pressupost de piscina que es genera segons les teves preferències.

Dubtes entre una piscina de polièster o una d’acer? Consulta l’article “Comparativa de preu piscina de polièster i piscina d’acer”.

configurador poliester

Factors que poden afectar el preu

  • Dimensions i forma: Les piscines més grans o amb formes exclusives tendeixen a ser més costoses.
  • Accessoris: elements addicionals com escales, llums LED o sistemes de climatització poden incrementar el preu.
  • Coronació: Una coronació de qualitat no només millora l’aspecte de la piscina sinó que també protegeix els seus marges. Rosa Gres ofereix solucions elegants i duradores. Pots optar per un acabat més premium o més senzill segons el teu pressupost original.

Inversió en una piscina de polièster

Invertir en una piscina de polièster és sense dubte una decisió prudent per a tothom que valora la combinació perfecta de qualitat, durabilitat i un preu competitiu.

Aquest tipus de piscines no només destaca per la seva robustesa i capacitat per resistir el pas del temps, sinó també per la versatilitat que ofereix en termes de personalització. La possibilitat d’afegir una coronació, per exemple, et permet no sols millorar l’aspecte estètic de la teva piscina, sinó també incrementar la seva funcionalitat i confort, convertint el teu espai exterior en un veritable oasi.

La personalització de la teva piscina de polièster va més enllà de la simple elecció de dimensions o forma; s’estén a la selecció de colors, acabats i fins i tot accessoris addicionals, com jets de massatge o il·luminació LED, que poden transformar completament l’experiència de bany.

T’animem a visitar el nostre configurador en línia avui mateix i començar el viatge cap a transformar el teu espai exterior en un refugi d’estiu. Amb la nostra ajuda, estàs a un pas de convertir el teu somni en realitat!

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf