Blog

Com convertir la teva piscina en un espai d’entreteniment familiar: accessoris d’Espai Piscines

La teva piscina pot ser molt més que un simple lloc per refrescar-se, pot ser el centre d’entreteniment preferit de la casa gràcies els accessoris d’Espai Piscines.

En aquest article et presentem idees creatives perquè tant adults com nens puguin gaudir de la piscina al màxim. T’ajudem a convertir la teva piscina en un espai d’entreteniment familiar emocionant i divertit.

entreteniment familiar espai piscines

Accessoris per als més petits: tobogans i trampolins

Per als nens petits, no hi ha res més emocionant que tenir un tobogan o trampolí a la piscina. Aquests accessoris són una font inesgotable de diversió i alegria. La idea que puguin saltar des d’un tampolí i tirar-se a l’aigua fent acrobàcies divertides augmenta les ganes de jugar a l’aigua. Els tobogans també és una bona opció, si es prefereix entrar a l’aigua lliscant i sentir l’adrenalina de la baixada.

Existeixen varis models de trampolins i tobogans, de diferents mesures i formes. Assegura’t que els accessoris siguin adequats per a l’edat dels nens i compleixen les normes de seguretat.

Aquafitness

Per als adults, l’aquafitness és una excel·lent opció per mantenir-se en forma i gaudir de la piscina al mateix temps. Incorpora accessoris d’Espai Piscines com aquabikes, aquajogg, poolbar i peses aquàtiques altres aparells d’exercici dissenyats específicament per a ser utilitzats dins de l’aigua.

L’esport realitzat amb qualsevol aparell d’aquafitness actua de forma suau per a les articulacions i ofereix un entrenament efectiu de cos complet. A més, és una manera divertida de fer exercicis en família o amb amics a la piscina de casa.

aquabike espai piscines

Per un espai d’entreteniment familiar segur

Per convertir la teva piscina en un espai d’entreteniment familiar, és important tenir en compte la seguretat i l’accessibilitat per a tots els membres de la família.

Si tens nens petits, considera l’opció d’instal·lar una piscina amb poca fondària o afegir una zona de bany que sigui segura per a ells. A més, cobreix la piscina amb una coberta de piscina adequada i segura per a protegir els nens de caigudes, al mateix moment que cuides de la teva piscina de l’entrada de brutícia a l’aigua.

No oblidis incorporar rampes i passamans per a persones amb mobilitat reduïda, de manera que tothom pugui gaudir de l’aigua sense barreres.

Espai de relaxació per als adults: zona chill-out i jacuzzis

Els adults també necessiten moments de relaxació i desconnexió a la piscina. Crea una zona chill-out amb tumbones còmodes i para-sols per a poder gaudir del sol amb tranquil·litat. A més, considera l’opció de tenir un jacuzzi o spa integrat a la piscina per proporcionar una experiència de tranquil·litat i benestar. 

Un jacuzzi és perfecte per desestressar-se i alleujar tensions musculars, a més de ser un espai perfecte per a moments de connexió familiar i xerrades amb amics.

Des dels accessoris de piscina fins a les zones relaxants per als adults, la diversió i la connexió familiar estan garantides. Amb la combinació adequada d’entreteniment i seguretat, la teva piscina serà l’escenari perfecte per a moments inoblidables de diversió.
Per a dubtes i/o més informació, teniu l’equip tècnic d’Espai Piscines a la vostra disposició.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf