Blog

Com escollir una coberta de piscina?

Aquesta serà la millor inversió que has fet al teu jardí! La coberta de piscina és l’estrella, no podem parar de contar els avantatges que proporciona. A més a més de cuidar de l’aigua i mantenir-la neta durant més temps, ajuda a les tasques de neteja així com augmenta la seguretat dels més petits de la casa.

En aquest article t’expliquem com pots escollir una coberta de piscina i tot el que has de tenir en compte per a trobar la teva coberta ideal. Ens hi capbussem?

Seguretat a la piscina

Abans de res valora el nivell de seguretat que necessites per a escollir la teva coberta o cobertor de piscina. Hi ha nens a la família? Si volem que els més petits puguin jugar lliurament i no haver de patir tota l’estona per si s’apropen a l’aigua, la millor opció és posar-hi una coberta telescòpica o de persiana. Aquests models asseguren que no puguin accedir a prop de la piscina ni relliscar o caure a dins de l’aigua.

Si no hi ha nens a la família tindràs més llibertat d’elecció segons els teus gustos i preferències de pressupost i materials. Descarrega’t el catàleg complet de cobertes per a tenir tota la informació tècnica.

Tipus de cobertes de piscines

Pots arribar a trobar una extensa gamma de tipus de cobertes de piscines. Cobertes automàtiques, cobertors de lona, i fins i tot de format telescòpic entre d’altres.

Cobertes de persiana i cobertes automàtiques

Les cobertes de persiana automàtiques són les que marquen tendència. Podem trobar-la amb un sistema elevat o submergit on s’enrotlla manualment o bé amb un enrotllador automàtic motoritzat que permet plegar-les només prement un botó. Aquestes cobertes protegeixen la piscina al 100%, ja que tenen un tancat més hermètic i resistent que el cobertor Mistral.

coberta de piscina espai piscines

Cobertor Mistral

Un dels cobertors més emprat, econòmic i fàcil d’instal·lar és el model Mistral. Es tracta d’un cobertor fabricat amb una lona que recobreix la piscina. Protegeix la piscina del fred i de la llum solar. També evita l’entrada de brutícia a la piscina la manté neta i saludable i ajuda a allargar la vida de l’aigua, ja que no cal canviar-la cada any si s’ha conservat correctament durant l’estació d’estiu.

Quins tipus de cobertors per piscines hi ha al mercat? Espai Piscines Graf

Cobertors Telescòpics

Els cobertors telescòpics són espectaculars pel que fa a la seva estructura, pel fet que no es mantenen al nivell de la piscina sinó que s’eleven del terra creant una cúpula interior. Aquest model permet que gaudeixis de l’aigua durant tot l’any, ja que si tens posat el cobertor a l’hivern o durant un dia de pluja pots banyar-te igualment a la piscina. El sistema de posar i treure el cobertor funciona mitjançant els raïls de desplaçament.  

Mira i forma de la piscina

Deixa de preocupar-te per si el cobertor podria encaixar amb la forma de la teva piscina. Les cobertes que oferim des d’Espai Piscines són fabricades a mida, tenim en compte les característiques de cada piscina i podem adaptar-nos a tota mena de mides.

Si comptes amb una piscina de polièster és més fàcil trobar cobertors ja establerts i adaptats a les formes del vas. Si tens una piscina d’acer és habitual que s’hagi d’adaptar el cobertor a les formes personalitzades de la teva piscina.

Estètica de la zona de bany

Si per a tu és important l’estètica de la zona de bany, decantat pels cobertors de persiana automàtics que deixen recollida la coberta en una caixa al lateral de la piscina. La coberta queda amagada a l’interior de la caixa, aquesta pot estar a l’exterior o sota terra on visualment queda totalment amagada.

Posa un cobertor a la teva piscina i gaudeix de la teva zona de bany. Tot són avantatges! 

Demana pressupost sense compromís i des del nostre servei tècnic t’assessorarem pel mesurament de la coberta fins al lliurament i instal·lació d’aquesta.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf