Blog

Com escollir una piscina que s’adequa més al que necessites?

Per què escollir una piscina de polièster?

Potser només construiràs una piscina a la teva la vida, per tant, per escollir una piscina que s’adeqüi a les teves necessitats s’han de valorar varis aspectes.

Si el que busques és una piscina amb una estructura robusta i amb uns acabats d’alta qualitat, una piscina de polièster és la teva opció. Ara bé, has de tenir molt clar que una bona piscina de polièster de qualitat Graf és la que permet instal·lar-se directament damunt de grava, sense necessitat de col·locar-hi un llit de formigó. Perquè Graf disposa d’una sèrie de reforçaments que fa que la piscina sigui robusta.

Escollir una piscina, Piscina de polièster, Espai Piscines Graf

Si mai t’expliquen que cal un llit de formigó per instal·lar la piscina de polièster, és que aquesta no disposa de la robustesa i qualitat suficient. Actualment, un dels materials amb més bona qualitat del mercat per a escollir una piscina de polièster de qualitat és l’acabat amb gel-coat de manera que evita que hi aparegui brutícia i permet que es pugui netejar la piscina a posteriori molt més fàcilment.

Tingues en compte que el temps d’instal·lació d’una piscina de polièster és dels més ràpids del mercat. Amb pocs dies pots disposar de la piscina per banyar-t’hi.

Quan escollir una piscina d’acer?

Quan la necessitat és una altra i el què busques és tenir llibertat en el disseny per escollir una piscina o bé necessites una construcció molt lleugera com per exemple un àtic, una piscina d’acer és la teva opció.

Un material com l’acer, al ser més suau i antilliscant permet gaudir de la piscina amb més tranquilitat. No t’hauràs de preocupar de possibles caigudes dels nens o avis de la família.

Escollir una piscina, Piscina d'acer, Espai Piscines Graf

A més a més, al instal·lar una piscina d’acer es busca major confort i seguretat, que la piscina sigui de materials sostenibles així com també una bona higiène d’aquesta.

Quan decantar-se per una piscina d’obra?

Una piscina d’obra és una bona elecció si busques total llibertat per escollir les dimensions del vas, així com també la seva fondària.

A banda d’això, disposa d’un gran ventall d’acabats i colors per fer la piscina més personal. Colors turquesa, blaus, alguna tonalitat més lilosa… Tot allò que t’imaginis.

Escollir una piscina, Piscines d'obra, Espai Piscines Graf

Una piscina d’obra és una molt bona opció si es vol col·locar la piscina en espais complexos com per exemple un espai estret, un pati interior, entre altres opcions.