Blog

Com mantenir una piscina de Plexiglas®?

Les piscines fetes amb l’acrílic Plexiglas® ens ofereixen uns resultats espectaculars tant en condicions materials com l’estil i el disseny que podem obtenir, però sabem com mantenir una piscina de Plexiglas durant i després d’utilitzar-les?

piscina de plexiglas

En aquest article veurem què hem de tenir en compte i com fer perdurar en el temps, encara més, la nostra piscina de Plexiglas® gràcies a un bon manteniment.

El manteniment d’una piscina en general és un treball important no només de cara a l’estiu sinó també durant tot l’any per tenir-la en les millors condicions possibles. Haurem de mirar quins són els productes necessaris per equilibrar el pH de l’aigua perquè es mantingui sempre neta. I per una altra part, no ens hem d’oblidar de la neteja de la part exterior i del fons de la piscina.


Com ho hem de fer en el cas d’una piscina de Plexiglas®?

El Plexiglas® en ser un tipus d’acrílic creat a través de planxes de resines plàstiques necessita un altre tipus de manteniment en comparació a les piscines fetes de polièster, d’acer o d’obra. Per tant, serà molt important preocupar-nos en trobar els productes més adequats i amb la qualitat que necessita el Plexiglas®.

Netejar el fons de la piscina

Per començar, us recomanem utilitzar un netejafons per realitzar el manteniment del vas de la piscina. En concret, et suggerim utilitzar el netejafons automàtic de Graf en comptes d’un netejafons manual, ja que estalviaràs en temps i esforç.
Aquest sistema s’integra a la teva piscina i et resol aquesta part de la neteja de la manera més còmode possible, a més d’ocupar-se del manteniment i la higiene de la piscina.

Observar l’estat del Plexiglas®

El segon punt que has de seguir per al manteniment de la teva piscina és estar molt pendent de l’estat de les “parets”, és a dir, les planxes de Plexiglas®. Com sempre, recomanem assessorar-te amb un bon expert que farà que assoleixis la piscina de Plexiglas® que sempre havies volgut. T’informarem sobre els productes que funcionen millor per poder gaudir d’una piscina amb els vidres ben transparents i brillants. 

Amb un bon manteniment utilitzaràs la teva piscina tantes vegades com vulguis i així sempre mantindrà l’aspecte i la brillantor de primer dia.

Afegir un cobertor

Per últim, t’aconsellem que facis servir un cobertor per protegir la piscina, sobretot durant els mesos que menys ús li donis. Hi ha moltes opcions sobre el tipus de cobertors, i t’assessorarem segons les necessitats de cada piscina i client. 

Existeixen una sèrie de cobertors pensats per cobrir diferents objectius: eliminar els efectes perjudicials de la llum solar, protegir la piscina de les gelades de l’hivern i evitar accidents de caigudes.

També, afegint un cobertor facilita la posada a punt de la piscina, ja que es mantindrà l’aigua neta de la brutícia de l’exterior i evitaràs haver de buidar-la.

Amb aquests consells, aconseguiràs mantenir el Plexiglas® en les millors condicions per seguir gaudint d’aquesta piscina tan espectacular.

Per qualsevol dubte o aclariment, restem a la teva disposició.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf