Blog

Com reduir la despesa d’aigua a piscines i contribuir a la sostenibilitat

En un món cada cop més afectat per l’emergència climàtica, la consciència sobre el consum responsable de l’aigua esdevé fonamental. A ciutats com Girona, on les restriccions per sequera estan en augment, és imperatiu prendre mesures per evitar el malbaratament d’aigua, especialment en el manteniment de les nostres piscines de polièster o acer.

En aquest article descobrirem com podem cuidar la nostra piscina per minimitzar el consum d’aigua i protegir el nostre entorn.

Cura de l’aigua: Mesures urgents per evitar la despesa excessiva en piscines

L’aigua és un recurs valuós i limitat, i hem de ser conscients de la quantitat que utilitzem a les nostres piscines i també en el nostre ús diari. En una època on les restriccions d’aigua són una realitat, és crucial trobar formes de reduir el nostre consum i minimitzar l’impacte ambiental. Espai Piscines Graf entén aquesta necessitat i es compromet a oferir solucions sostenibles als clients.

Sabíeu que en una dutxa amb una durada de 5 minuts pots arribar a gastar 80 litres d’aigua? Imagina’t els litres que pot consumir una piscina!

Com evitar emplenar la piscina cada any? Mesures d’estalvi d’aigua

Un dels accessoris que recomanem als nostres clientes són els cobertors de piscina. Ajuden a reduir l’evaporació de l’aigua i eviten l’acumulació de brutícia a la piscina, cosa que redueix la necessitat d’omplir-la amb freqüència.

Un sistema de filtració eficient i una neteja regular ajuden a mantenir l’aigua de la piscina en condicions òptimes durant més temps, evitant la necessitat d’omplir de nou aquesta temporada.

Reutilitza l’aigua de pluja. Instal·lar sistemes de recol·lecció d’aigua de pluja és una forma excel·lent d’aprofitar aquest recurs natural per al manteniment de la piscina.

L’aposta d’Espai Piscines Graf per la sostenibilitat

Espai Piscines Graf és conscient de la importància de construir i mantenir piscines sostenibles. Com a fabricants de piscines de polièster a Girona, oferim una alternativa eco i duradora per a aquells que volen gaudir d’una piscina sense comprometre el medi ambient.

A més d’utilitzar materials d’alta qualitat i baix impacte ambiental en la construcció de piscines, ens enfoquem a assessorar al client sobre l’atenció de l’aigua i l’adopció de mesures sostenibles. La nostra missió és allargar la vida útil de la piscina al màxim i optimitzar-ne el consum.

En temps d’escassetat d’aigua i emergència climàtica, és fonamental prendre decisions responsables i contribuir activament a la preservació i la reducció de la despesa d’aigua. Gaudeix de la teva piscina respectant el medi ambient!

Si estàs buscant una piscina de polièster a Girona o una piscina d’acer que combini qualitat, durabilitat i sostenibilitat, no dubtis a contactar amb el nostre equip, estarem encantats d’ajudar-te.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf