Blog

Configurador piscines de polièster d’Espai Piscines Graf

Ja t’has decidit per una piscina de polièster, però no saps quin tamany o color escollir? Deixa de mirar altres projectes de piscines. Amb el nou configurador piscines de polièster d’Espai Piscines podràs veure un disseny 3D de la teva piscina abans de construir-la.

La pàgina web del configurador és senzilla i molt fàcil d’utilitzar, només cal que seleccionis les opcions i accessoris que t’agradaria afegir a la piscina i llestos, podràs veure en directe el pressupost final. En aquest article t’expliquem com pots dissenyar la piscina que t’agradaria tenir i comença a gaudir d’un estiu a casa com mai havies fet abans!

configura la teva piscina de polièster

Passos per a personalitzar la piscina de polièster

El configurador d’Espai Piscines permet crear la teva piscina personalizada en tant sols 2 minuts. A continuació presentem els 7 pasos de personalització, on podràs escollir la forma, el color i accessoris de tractament i neteja de la piscina. Posa play al cronòmetre que començem!

1. Forma

Les piscines de polièster d’Espai Piscines Graf són estructuralment robustes i estanques, creades de forma artesanal a les nostres instal·lacions. En el primer selector escull si t’agradaria una piscina carril de natació o una piscina rectangular.

Piscina de poliester Espai Piscines

2. Mida i color

Disposem d’una extensa gamma de piscina de polièster, 9 models de diferents tamanys segons les teves necessitats; GRAF ROSES el carril de natació, GRAF BANYOLES, GRAF BEGUR, GRAF CADAQUÉS, GRAF SALOU, GRAF PALS, GRAF TOSSA, GRAF TAMARIU.

Escull la mida i el color del vas que més t’agradin. El color del vas de polièster és una de les eleccions que faran única la teva piscina, creant unes tonalitats més clàssiques com el blau bàsic o tons grisos i beix més moderns. Deixa volar la teva imaginació amb quin color et quedes? Blau, blau/blanc, beix, blanc i gris.

3. Coronació piscina de polièster

Un dels elements decoratius més bonics de la piscina és la coronació. Aquest personalització dona elegància i estil a la teva piscina. Pots escollir deixar-ho natural a gespa a tot volt o incorporar coronació dels materials de pedra, rajola, porcellana amb textures d’acabats moderns.

4. Sistema de filtració

Toca l’elecció del sistema de filtració! És un element esencial de la teva piscina per el bon funcionament i tractament de l’aigua. Disposes de 3 opcions per a filtrar l’aigua: Platina, local tèrmic empotrat o sistema de filtració integral. Escull segons el tipus de jardí i necessitats si és més apropiat posar-hi un sistema integrat o annex.

Filtració platina piscina, Espai Piscines Graf

5. Sistema de tractament

En l’elecció de la teva piscina de polièster no pots deixar de pensar en el sistema de tractament de l’aigua. Oferim els dos sistemes més utilitzats i eficients del mercat. El sistema de tractament estàndard que funciona amb clor. Per altra banda hi ha el sistema sostenible de cloració salina d’EvoLink, amb una neteja totalment natural i que no té un impacte negatiu en el medi ambient.

6. Sistema de netejafons

Per evitar l’aparició d’algues o aigües verdes, es recomana netejar periòdicament el fons i les parets de la piscina. En el configurador pots escollir entre el sistema manual amb un kit per a treure la brutícia que ha quedat a la superfície de l’aigua. Una altre opció és el netejafons automàtic Graf Pool Valet, que es troba integrat a la piscina i remou l’aigua a pressió. Finalment hi trobem el robot netejafons amb un sistema elèctric i automàtic.

El millor netejafons automàtic del mercat, Espai Piscines Graf

7. El configurador inclou el cost del transport de la piscina

Escull el codi postal per a saber el cost final de la teva piscina. D’aquesta manera el programa pot calcular el transport on funció de la teva ubicació i afinar encara més el pressupost i projecte de la teva piscina.

Troba la teva piscina ideal! Si tens qualsevol dubte o aclariment durant el procés de configuració, restem a la teva disposició.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf