Blog

Consells pel manteniment de piscines de polièster en diferents estacions

A Espai Piscines Graf, entenem la importància de mantenir la vostra piscina en condicions òptimes durant tot l’any, independentment de les estacions. La cura i el manteniment de la vostra piscina de polièster no només assegura la seva durabilitat i bon estat visual sinó que també garanteix un espai segur per a tota la família. A continuació, us compartim consells específics per al manteniment de piscines de polièster ajustats a cada temporada.

manteniment de piscines de polièster

Primavera: Preparació per a la temporada

Revisió i neteja de la piscina

Després de l’hivern, és essencial realitzar una revisió completa de la piscina. Assegureu-vos de netejar el filtre i comprovar que la bomba i els sistemes de filtració funcionin correctament. Una neteja profunda de la piscina ajuda a eliminar qualsevol residu acumulat durant els mesos de menys ús.

Ajust del pH de l’aigua

Amb l’arribada de la calor, l’aigua pot començar a desenvolupar algues i bacteris. És crucial ajustar el pH de l’aigua per mantenir-la neta i saludable. Un pH equilibrat assegura una experiència de bany segura i confortable.

Estiu: Manteniment de la piscina prefabricada en plena temporada

Filtració i neteja constant 

Durant l’estiu, la piscina està sota ús intensiu. Per això, és vital netejar els cistells de la bomba regularment i assegurar que el sistema de filtració funcioni diverses hores al dia. Això ajuda a mantenir l’aigua neta i lliure de contaminants.

Control de l’evaporació de l’aigua

Les altes temperatures poden causar una evaporació significativa. És important comprovar i ajustar els nivells d’aigua regularment. A més, l’ús d’una coberta per a piscines pot reduir l’evaporació i mantenir l’aigua més neta.

cobertes de piscina espai piscines

Tardor: Preparació per als mesos de fred

Reducció del temps de filtració

A mesura que les temperatures baixen, també ho fa l’ús de la piscina. Ajusteu els temps de filtració per reflectir aquest canvi d’ús i estalviar en el consum energètic.

Protecció contra les fulles

Les fulles caigudes poden embrutar l’aigua i causar problemes en els sistemes de filtració. Utilitzeu cobertes de piscina per protegir-la de les fulles i altres residus.

Hivern: Conservació de la piscina

Tractaments d’hivern

Inverteix en tractaments d’hivern específics per a piscines de polièster. Aquests tractaments ajuden a prevenir el creixement d’algues i la proliferació de bacteris, que poden ser més difícils de tractar una vegada que el clima es torna més càlid. Contacteu amb l’equip tècnic d’Espai Piscines Graf per seleccionar els millors productes adaptats a les necessitats específiques de la vostra piscina.

Vull aquest ebook de evolink

Nivell òptim de l’aigua

Mantenir el nivell d’aigua adequat durant l’hivern és vital. Un nivell massa baix pot causar danys al revestiment de polièster i a l’estructura de la piscina, especialment en àrees on les temperatures poden baixar prou per congelar l’aigua. Per altra banda, un nivell d’aigua massa alt durant períodes de gelades pot provocar desbordaments i possibles danys als voltants de la piscina.

Cobertes de piscina

Una bona coberta de piscina no només ajuda a mantenir neta l’aigua, sinó que també ofereix una capa addicional de protecció contra el fred i pot ajudar a prevenir el congelament. Assegureu-vos que la coberta estigui ben ajustada i sigui de material resistent per afrontar les inclemències del temps.

A Espai Piscines Graf, com a experts en la construcció i manteniment de piscines de polièster, ens comprometem a oferir solucions de qualitat que s’ajustin a les vostres necessitats. 

Equip d’Espai Piscines Graf