Blog

Consells per la posada en marxa de la teva piscina de polièster

Esteu de celebració amb la família perquè voleu estrenar la nova piscina de polièster? Abans de fer la primera capbussada, és el moment de repassar la posada en marxa de la piscina, comprovar el sistema de filtració, accessoris i l’estat de l’aigua.

En aquest article t’ajudem a posar la teva piscina en marxa, et presentem 4 consells per tenir una piscina de polièster perfectament neta i amb el manteniment òptim per a començar-la a gaudir. 

posada en marxa piscina de polièster

4 Consells per la posada en marxa de la teva piscina de polièster

1. Assegura’t que la piscina de estigui neta

La neteja de la piscina és un dels processos de manteniment més importants per l’estat de salut de la piscina i dels banyistes abans d’emplenar la piscina d’aigua.

Recomanem que la piscina de polièster estigui neta, eliminant tota mena de brutícia (acumulació de fulles, parets plenes de calç…). Per retirar la brutícia cal utilitzar els estris adequats per no fer malbé l’interior de la piscina. És molt comú que al fons s’hagin acumulat fulles i en aquest cas, hauràs d’optar per un netejador de fons o un recollidor de fulles manual. Així mateix, utilitza productes específics per desinfectar o desincrustar la brutícia i, finalment aclareix amb aigua abundant.

manteniment piscina de polièster

2. Comprovació del sistema de filtració de la teva piscina de polièster

El filtre és un dels elements més rellevants pel bon funcionament de la teva piscina de polièster.

En primera instància, has de revisar que tots els seus components estiguin nets (cartutx, diatomees i els filtres de sorra). Llavors hauràs de comprovar que la filtració funcioni adequadament i que no tingui cap fuga abans d’arrencar la piscina.

Comprovació del sistema de filtració de la teva piscina de polièster

3. És el moment d’emplenar la piscina

Un cop hagis netejat i hagis fet la comprovació del sistema de filtració de la piscina de polièster, ja podràs emplenar la piscina d’aigua! És recomanable emplenar-la amb aigua d’una xarxa pública, ja que aquesta compleix amb les garanties sanitàries.

No oblidis seguir amb el manteniment periòdic de la piscina una vegada estigui en funcionament. Un dels sistemes més recomanats és el netejador de fons automàtic Graf. Es tracta d’un sistema molt eficient que remou l’aigua del fons per dirigir-la cap a l’skimmer, d’aquesta manera es genera un cicle de neteja que garanteix una aigua neta i saludable.

4. Equilibra el valor del pH de l’aigua

Ara que ja tens la piscina plena d’aigua, cal equilibrar el valor del pH de l’aigua. Des d’Espai Piscines recomanem que per evitar qualsevol problema que pugui afectar a la salut humana (irritació de la pell, irritació d’ulls, etc.) i per garantir una bona qualitat de l’aigua, ajustar els valors de pH entre 7,2 i 7,6.

ph piscina poliester

Si per qualsevol raó has de regular el valor del pH de l’aigua de la teva piscina, cal fer-ho amb precaució. Cal mencionar que durant els primers dies, després d’emplenar la piscina, caldrà fer més ajustos per estabilitzar els valors. Això sí, no s’ha de fer de manera brusca, sinó que és millor anant-la ajustant a poc a poc. 

Seguint els consells anteriorment mencionats, podràs gaudir d’una piscina amb una aigua cristal·lina, equilibrada i neta!

Demana pressupost sense compromís, per qualsevol dubte o aclariment, restem a la teva disposició.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf