PISCINES PER ÀTICS I TERRASSES

Gaudeix de la teva piscina a l'àtic

Especial construcció de piscines en àtics i terrasses

Per tenir una piscina en un àtic o en una terrassa és necessari primer disposar amb un estudi tècnic que analitzi l’estructura de l’edifici, així com el pes que pot suportar. Has de tenir en compte que a part del pes de l’aigua, determinats tipus de piscina, com les d’obra, suposen un pes addicional important.

Per aquest motiu et presentem la piscina d’acer, una alternativa al concepte tradicional. La reducció del pes respecte a estructures clàssiques, permet la seva implantació en infraestructures o espais difícils com és un àtic.

Davant d’aquest canvi de concepció, l’acer suposa una alternativa real al concepte tradicional de piscines. Permet dissenys innovadors, està provada tècnicament i és econòmicament rendible, ja que permet disminuir els costos de funcionament i manteniment.

L’acer al carboni, galvanitzat per les dues cares amb 275 g/m2 i plastificat en calent amb làmina de PVC de 14 micres, és un aliatge molt resistent perquè conté aproximadament un 10% de crom, un 1% de carboni i altres elements com el níquel i el molibdè. Aquesta composició permet construir i desenvolupar gots, escales, plataformes de sortida, sistemes de distribució de l’aigua, etc. L’acer és un material antilliscant i suau que permet que puguin gaudir amb major tranquil·litat de la teva piscina els teus fills i els teus pares.

D’altra banda, l’escàs espessor de les xapes permetria, fins i tot, rehabilitar una antiga estructura introduint en el seu interior un got d’acer que reduiria la superfície solament uns pocs centímetres.

Per tant, per instal·lar una piscina en un àtic cal:

1. Controlar el pes del terrat i de la piscina

En el moment d’instal·lar una piscina al terrat és imprescindible i de vital importància conèixer dos tipus de pesos diferents. Primerament, quin és el pes que pot suportar la terrassa o espai elevat on vulguis col·locar la piscina. A Espai Piscines Graf disposem d’un equip tècnic especialitzat en realitzar aquest tipus de valoracions arquitectòniques així com les mesures a fer per poder-la instal·lar. Hem instal·lat piscines en la part superior de diversos tipus d’immobles.

A més a més, s’ha de tenir en compte quin és el pes de la piscina sense aigua i amb aigua. Hi ha tipus de construccions lleugeres i ideals com les nostres piscines d’acer per aquest tipus de superfície, ja que el vas de la piscina es pot adaptar a la forma i fundària adequada per a cada cas i el pes és de pocs quilos, en contrast amb l’obra, que pesa gairebé tant com la pròpia aigua. No podem només prestar atenció al disseny que ens agrada i les mides que ens agradaria que tingués.

2. Garantir l’estanqueïtat 

Què més hem de tenir en compte al instal·lar una piscina al terrat? Els materials que utilitza el nostre equip tècnic així com la forma d’instal·lar-los son claus per garantir l’estanqueïtat de la piscina. És un aspecte molt important de cara a preservar el propi edifici, i és un tema que cal deixar a mans només de bons professionals.

3. Utilitzar el material adequat

Un altre aspecte a tenir en compte al instal·lar una piscina al terrat és la utilització del material adequat. El material ha de ser resistent i lleuger com l’acer, que alhora és recobert per una làmina armada que li dona una calidesa i que permet que puguem escollir el disseny més adequat per al nostre cas, inspirat en materials de la natura, o en materials nobles o en colors determinats. Consulta’ns per a més informació.

4. Permís d’obres i estudi de viabilitat

Si ets un particular i instal·les la piscina a casa teva, necessitaràs un personal tècnic que et pugui garantir la viabilitat del projecte per a les condicions de l’espai del que disposes, així com també de la concessió del permís d’obres corresponent del teu ajuntament.

Alhora, si la teva propietat depèn d’una comunitat de veïns caldrà que en tinguis la seva aprovació. Se’ns dubte, les garanties que et dona una empresa amb més de 30 anys d’experiència és clau per a la seva i la teva tranquil·litat.