Blog

Construint piscines des de 1987

Als anys vuitanta, en Josep Grau i en Francesc Farrés tenien un somni, inventar i construir les millors piscines del mercat. Van treballar en aquestes piscines des de 1987, buscant oferir als clients les millors piscines del mercat, fent ús de materials de nova generació. Dels seus cognoms Grau i Farrés en va néixer el cor i el nom de l’empresa “Piscines Graf”.

En aquella època, les volien fer innovadores, resistents, modernes. Sempre expliquen que a la nit és quan els venia la inspiració, per això treballaven sempre fins entrada la matinada. Imagineu-los com nens petits amb una joguina nova, dibuixant, picant, pintant… A les dues de la matinada cada nit. Els dos industrials no van parar fins a aconseguir fer, amb els millors materials i les millors idees, piscines robustes, estanques, de formes modernes i amables, una autèntica revolució dins l’àmbit.

Avui dia, tenim presència a més de 24 països i ens hem convertit en una empresa de referència en el sector.

Renolit Alkorplan Xtreme Blue Silver

Actualment, Piscines Graf és una empresa de llarga història, especialitzada en el disseny, fabricació, instal·lació, manteniment i rehabilitació de tot tipus de piscines de polièster-vinilèster.

Les nostres piscines són equipaments aquàtics moderns, dotats de les darreres tecnologies i dissenys d’avantguarda, amb formes totalment personalitzades, dolls, escales, etc. Sense deixar de banda elements tan importants com la seguretat, la sostenibilitat, l’accessibilitat o la higiene.

Inspira’t per les últimes tendències

Graf és una empresa solvent preparada amb les millors tecnologies i professionals per dissenyar i construir el projecte de piscina que millor s’adapti a les vostres necessitats. Especialitzats en el disseny i creació de piscines des de 1987. Alçar projectes integrals per a la construcció i manteniment de piscines per gaudir.


Deixeu-vos inspirar per les últimes tendències i per l’estètica de les nostres piscines. Graf us oferirà solucions integrals i personalitzades d’edificació, domòtica, mecanismes de manteniment i tot tipus d’accessoris. Farem de la vostra piscina i els seus entorns uns espais únics i distingits.

Piscines d'acer

Producció artesanal amb alta tecnologia

Els vasos de polièster que instal·lem han estat fabricats de forma artesanal a les nostres plantes de producció durant més de trenta anys, utilitzant processos tradicionals aplicats amb l’ús de maquinària d’alta tecnologia, per professionals altament qualificats.

El vinilèster que s’utilitza a Grau-Farrés SL per a la producció de les piscines és una resina produïda per l’esterificació d’una resina epoxi amb àcids metacrílics o acrílics que presenta unes propietats mecàniques i nivells de resistència d’alta qualitat, per això s’utilitza per a la fabricació d’èlit en l’àmbit aeronàutic i nàutic.

Després de l’acurat assecat, es procedeix al desemmotllament de la piscina utilitzant una grua. Les vores són minuciosament retallats així com els forats per als drenatges. Posteriorment, s’inicia el transport cap al seu destí amb molta cura.

Rehabilitació de piscines

Procés de construcció

El procés de construcció de les piscines de polièster té un seguiment particular sobre els materials utilitzats: gel coat, resina de vinilèster, resina de polièster, fibres i teixits de vidre, etc. Aquest procés es guia per una carta de qualitat estricta i rigorosa.

Estudiar el terreno. Espai Piscines Graf

El nostre objectiu és fabricar la piscina de polièster de més qualitat del mercat, per aquest motiu a Graf Pool Line utilitzem materials d’alta resistència a la hidròlisi, com el gel-coat isoftàlic modificat amb neopentiglicol, resines de vinilèster, fibra de vidre, carcasses perimetrals i angles d’acer incrustats a l’estructura. Les nostres piscines compleixen amb la norma de fabricació de piscines de polièster reforçades amb fibra de vidre, UNE 53955 EX.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf