Blog

Cuides la teva piscina les 24 hores?

Manteniment d’una piscina

En el manteniment d’una piscina, les algues son un dels problemes més freqüents als que hauràs de fer front: Enterboleixen l’aigua, s’enganxen a les parets i floten per tota la piscina, a vegades son difícils d’eliminar.

El teu sistema de filtració no aconsegueix atrapar l’aigua tèrbola? Tens desajustaments en els nivells de pH? O potser fins i tot incrustacions de calç visibles a simple vista que es presenten en parets i accessoris i que tornen les superfícies aspres i rugoses.

Un altre clàssic és l’aigua acolorida de verd, blau, groc, marró o negre… I un dels pitjors casos és quan la teva família et diu que fa una pudor de clor horrible i ja no saps com treure-la!

Analitza la qualitat de l’aigua de la teva piscina

Analitzador d'aigua Blue Connect per a piscines, manteniment d'una piscina, Espai Piscines Graf


Des d’Espai Piscines Graf et presentem el nou sistema Blue Connect d’Astral Pool. L’analitzador intel·ligent de l’aigua de la piscina ideal pel manteniment d’una piscina. Controla la qualitat de la teva aigua i t’informa de la quantitat òptima de productes per al seu manteniment. Tot això des del teu Smartphone. Blue Connect és un sistema que s’adapta a qualsvol tipus de piscina. Ja siguin piscines de polièster, piscines d’acer, o bé piscines d’obra.

Blue Connect mesura de forma contínua els paràmetres principals de la piscina gràcies al seu sensor ”4 en 1”. D’aquesta manera és capaç d’obtenir les dades següents en temps real:

  • Mesurar el pH de la teva piscina
  • Mesura la temperatura de l’aigua
  • ORP (Redox)
  • Conductivitat

Cada un dels resultats d’aquest anàlisi es comuniquen mitjançant notificacions al teu smartphone instal·lant gratuïtament l’aplicació Blue Connect.

Connectivitat total

Blue Connect és un objecte connectat que es comunica automàticament a través de la xarxa Sigfox (la xarxa líder de connexió d’aparells d’IoT – Internet of Things), sense haver de passar per la teva xarxa domèstica. Si la teva ubicació no permet l’accés a aquesta xarxa, el Blue Connect es pot connectar a la teva xarxa Wi-Fi a través del Blue Extender. A més, s’instal·la molt fàcilment a la piscina o a la sala tècnica gràcies al Blue Fit50.

Analitzador d'aigua Blue Connect per a piscines, Espai Piscines Graf, Manteniment d'una piscina

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf
espaipiscines.com