Blog

Descobreix els accessoris imprescindibles per a la teva piscina de polièster

Les piscines de polièster ofereixen un munt d’opcions per personalitzar el teu espai aquàtic. Amb una àmplia selecció d’accessoris per a piscines de polièster disponibles, podem convertir la teva piscina de polièster en un entorn acollidor i idoni per compartir moments inoblidables amb aquells que més estimes.

Cobertors de piscina

Un cobertor de piscina és un dels accessoris més importants per garantir la protecció i la seguretat de la teva piscina. A més d’evitar la caiguda d’objectes a la piscina, una coberta també ajuda a mantenir la temperatura de l’aigua i a reduir el consum d’energia. Amb diverses opcions disponibles, com un cobertor Mistral, les cobertes de persiana o  els cobertors telescòpics, podràs triar la més adequada segons les teves necessitats i preferències.

Cobertors de piscina

Accés fàcil i segur per a tothom

Les escales són una característica clau per a qualsevol piscina de polièster, amb possibilitat d’introduir com escales integrades o com un accessori extern, escull aquelles que s’adaptin perfectament a les dimensions de la teva piscina. Això et proporcionarà una entrada i sortida fàcil i segura per a tots els usuaris, sense complicacions.
I no ens oblidem de la inclusió. Volem que tothom pugui gaudir de la teva piscina amb facilitat. Per això, oferim opcions d’accessibilitat com elevadors portàtils o seients especials per ajudar a facilitar l’accés a l’aigua.

Seguretat a la piscina de polièster

Un altre accessori imprescindible per a la teva piscina de polièster són les balles de seguretat. Aquestes tanques de seguretat són una mesura essencial per garantir un entorn segur, especialment quan hi ha nens petits o mascotes al voltant.

Les balles de seguretat venen en diferents formats, com ara portes o tanques, proporcionant tranquil·litat i protecció per a tots els membres de la família. Amb aquest complement, pots gaudir de la teva piscina de polièster amb la confiança que s’han pres les precaucions necessàries per garantir la seguretat de tothom

Seguretat a la piscina de polièster

Il·luminació versàtil per a diferents ocasions

Una piscina ben il·luminada és perfecta per a les nits d’estiu o les festes nocturnes. Pots optar per un sistema d’il·luminació subaquàtic o una il·luminació ambiental per crear un entorn relaxant i atractiu al voltant de la teva piscina de polièster. A més de millorar l’estètica, una il·luminació adequada també millorarà la seguretat a l’hora de nedar en condicions de poca llum.

Accessoris per als més petits

Quan tenim una piscina de polièster al jardí, volem que sigui un lloc de diversió per a tota la família, sobretot pels més petits. A la nostra gamma d’accessoris per a piscines de polièster, hi ha dos grans guanyadors: els tobogans aquàtics i els trampolins.

acsessoris piscina de polièster

Amb els accessoris adequats, la teva piscina de polièster es convertirà en un espai perfecte per gaudir amb família i amics. A Espai Piscines, t’oferim una àmplia selecció d’accessoris de qualitat que complementaran la teva piscina i la faran gaudir-la al màxim. 
No dubtis en contactar amb nosaltres perquè puguem assessorar-te i proporcionar-te els millors accessoris per a la teva piscina de polièster.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf