Blog

Diferències entre una piscina de polièster i una piscina d’acer

Les diferències entre una piscina de polièster i una piscina d’acer poden ser més o menys notables depenent si tens o no tens clar quina és la millor piscina per a tu.

Amb aquest article pretenem clarificar i posar en ordre les principals característiques i diferències entre les piscines de polièster i les piscines d’acer. Esperem que després de llegir-lo tinguis més clar quina és la millor opció en el teu cas.

Diferència entre una piscina de polièster i una piscina d'acer

Característiques principals d’una piscina de polièster

Quan no tens clar quina piscina escollir, una piscina de polièster, o també anomenada piscina prefabricada pot ser una bona opció si el què busques és quelcom pràctic. Una piscina prefabricada parteix d’uns dissenys fets de manera que només has d’escollir quin és el més idoni pel què fa a l’estètica que busques i les mides del terreny on vols col·locar la piscina. Pel que fa als acabats finals hi ha múltiples opcions: pedres de coronació, dolls d’aigua, tanques, etc.

Per altra banda, una altra particularitat de les piscines prefabricades de polièster és que la seva estructura garanteix una alta resistència. Una manera de veure-ho és centrant l’atenció en l’espessor de les parets de la piscina. Si aquesta espessor és uniforme vol dir que és una piscina de polièster de qualitat.

Per garantir una bona piscina de polièster, recomanem utilitzar materials com el gel-coat, resines de vinilèster, entre altres. Materials que tenen una alta resistència a la hidròlisi i que permeten aconseguir la piscina de polièster de més qualitat del mercat. A més, hi ha diversos colors que es poden adaptar perfectament a les teves necessitats: blau, blau blanc, beige, blanc i gris.

Característiques principals d’una piscina d’acer

Si pel contrari el que busques és un disseny lliure plantejat al teu gust, una piscina d’acer és la teva opció. Allibera la teva creativitat i crea el disseny que sempre havies somiat. Amb una piscina d’acer passaràs del llapis a la realitat en un tres i no res.

Una de les altres diferències entre una piscina de polièster i una piscina d’acer és que la piscina d’acer és una molt bona opció quan es tracta de terrenys complicats. És una piscina versàtil i que permet col·locar-se i instal·lar-se en terrenys sinuosos amb facilitat i sense complicacions. En aquest cas disposes de làmines armades d’infinits acabats ceràmics, naturals, de diversos colors, etc.

Si tens un terreny difícil i penses que és un motiu per no fer-te la piscina que desitges no has de patir per res. També és un material molt lleuger, per tant és dels pocs que pots posar en un terrat, ja que d’obra, el material sol carrega excessivament l’edifici. Una piscina d’acer és la solució.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf.