Blog

TOP 4 diferències entre una piscina d’obra i una d’acer

Un dels passos més importants a l’hora d’instal·lar una piscina, és conèixer totes les possibilitats que existeixen. És primordial tenir clar quins factors són els millors per les teves necessitats i fer una comparativa que t’ajudi a resoldre el dilema. Avui, us portem un recull de secrets que et permetran saber les diferències entre una piscina d’obra i una d’acer.

Són les dues piscines més típiques, les de tota la vida. Les piscines d’obra són les que es porten construint més anys i, tot i que són semblants a simple vista, hi ha elements diferencials amb les piscines d’acer. Els més notoris són els següents:

Piscina d'acer

Procés d’instal·lació

Piscina d’obra

Tot i que són les que més s’han construït al llarg dels anys, tenen un termini d’execució més llarg que amb les d’acer. S’ha d’estudiar el terreny, resoldre complicacions que puguin sorgir, etc. Tanmateix, aquesta durada és degut a la seguretat que et dona tenir-ne una al jardí de casa teva. La gaudiràs durant molts anys.

Piscina d’acer

Una de les diferències entre una piscina d’obra i una d’acer, doncs, és el temps d’execució. En aquest cas, amb les d’acer, el temps és molt menor i pots estar gaudint-la molt més aviat.

Durabilitat

Piscina d’obra

Tal com parlàvem, que les piscines d’obra tinguin un període d’instal·lació més llarg, és directament proporcional a la seguretat i la durabilitat que t’ofereixen. Amb un vas ben construït, solen ser molt duradores.

Piscina d’acer

Les piscines d’acer també ofereixen una bona durabilitat. Així que, amb el pas dels anys i amb un bon manteniment, podràs gaudir del teu racó més íntim de la casa durant molt de temps.

Forma i dimensions

En aquest cas, qualsevol de les dues opcions compta amb una gran varietat de dimensions. A més, pots fer-la teva personalitzant la seva forma, afegint un revestiment per donar-li un tacte agradable, etc.

Piscines d'obra Graf amb mosaic turquesa

Preu

Piscina d’obra

Al tractar-se d’una piscina amb un pla d’execució més llarg i treballat, degut a la feina que comporta la seva instal·lació, el preu de les piscines d’obra és més car que el de les d’acer. Tanmateix, els resultats són segurs, duradors i elegants.

Piscina d’acer

Per acabar, una altra de les diferències entre una piscina d’obra i una d’acer és que aquesta última té un preu més econòmic que la primera. Una piscina ràpida d’instal·lar, a la que se li ha de fer un bon manteniment i que és econòmica per la butxaca.

El que és cert, és que sigui quina sigui la teva tria, tindràs la garantia d’haver instal·lat una gran piscina. Pels resultats, pel que t’ofereix i perquè podràs gaudir totes les vegades que vulguis de grans moments amb la teva família i els amics.

Per a qualsevol dubte o aclariment, restem a la teva disposició.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf