Blog

El millor netejafons automàtic del mercat

Tu ets de les persones que t’agrada parlar clar. I alhora, t’agrada que t’expliquin les coses de forma clara, sense donar-hi voltes. Fa temps que et ronda pel cap la idea de fer-te una piscina a casa però una de les coses que et preocupa més és de si seràs capaç de fer-ne el manteniment i tenir-la sempre neta. Fa mesos que ho rumies i que t’has fixat amb la piscina d’uns amics i et quedes parat cada vegada que la veus i la trobes tant neta. No saps si és gràcies als productes químics que hi tiren, si la freguen, si hi passen un robot netejafons o com s’ho fan. Però està clar que si tu tens una piscina voldràs que l’aigua sigui sempre neta i transparent i que el vas sigui cristal·lí. No només per la imatge que transmet la piscina sinó perquè s’hi juga la salut i la higiene dels teus petits i dels teus pares.

El millor netejafons automàtic del mercat, Espai Piscines Graf

Manteniment i neteja de la piscina

Per a fer un bon manteniment de l’aigua de la piscina és important netejar el vas, és a dir, tant el fons com les parets de la piscina. Per fer-ho, al mercat hi ha disponibles diversos sistemes, els més habituals son netejadors manuals -imagina que tinguessis una fregona a les mans per fregar les parets- o un robot automàtic, que té la dificultat d’haver-lo de posar i treure -muntant el fil allargador per donar-li corrent-, etc. Davant d’aquests et volem presentar un sistema exclusiu de Graf que et volem fer accessible. Gràcies al sistema integrat a la piscina que a continuació t’explicarem t’estalviaràs posar i treure el robot per complir la desagradable tasca de netejar la piscina, que no ens enganyem, sempre fa mandra.

El millor netejafons automàtic del mercat, Espai Piscines Graf

Sistema integrat a la piscina

El Netejafons Automàtic de Graf és un sistema integrat a la piscina que genera la màxima comoditat per al client. Gràcies a un dispositiu d’aigua a pressió, remou la brutícia del terra i les escales sense necessitat d’accessoris addicionals. El sistema consisteix en una sèrie de dispositius de neteja que s’eleven uns mil·límetres sobre el sòl per llançar un raig d’aigua amb una durada i direcció precises, sobre una zona determinada per encaminar-la al sistema de filtració.

Amb el Netejafons Automàtic de Graf -sistema integrat a la piscina- el manteniment i la higiene de la piscina està garantit. Pel que fa a la resta de paràmetres per assegurar que l’aigua estigui en bon estat no t’amoïnis, disposem de diversos aparells que et facilitaran al màxim el fet de saber en tot moment en quin estat està l’aigua i quines son les mesures que has de prendre perquè sempre sigui excel·lent. 

Ja ho veus, si el que et frenava a decidir-te per encarregar una piscina era saber com ho podies fer per sempre tenir-la neta i saludable ja ho tens solucionat i amb la màxima comoditat. Podràs gaudir amb amics i familiars de la millor piscina de la seva vida.

Per qualsevol dubte o aclariment, restem a la teva disposició.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf