Blog

El millor sistema d’anàlisi per a la teva piscina, EVoLINK

T’agradaria arribar a casa i tenir la piscina apunt. Sempre ho has somiat. El problema està que fins ara, si abans de marxar no li deixes, segur que no ho estarà. Has engegat la cloració salina? L’aigua serà freda o calenta  quan arribin els convidats?

De sobte te’n recordes que ahir va ploure i ja dubtes si els nivells de pH estan bé… i els amics que venen tenen nens petits, i si els fa mal a la pell? El pitjor és que si haguessis engegat el netejafons automàtic com a mínim seria neta però això sí que tens clar que no ho has fet! A sobre, més d’un dia et deixes els llums de la piscina engegats perquè amb la claror del sol no te n’adones al matí…

Sempre pots trucar la teva parella i donar-li instruccions però saps que no és bona idea, saps que acabarà amb una discussió segur! Entre d’altres perquè vas assegurar que quan vinguessin els amics de la piscina te n’encarregaries tu.

Sistema d'anàlisi EVoLINK és un clorador salí compacte i intel·ligent.

Sistema d’anàlisi EVoLINK

EVoLINK de BS Pool s’ha dissenyat per fer-te la vida fàcil i treure aquest maldecap a persones com tu. És un clorador salí compacte i intel·ligent per a piscines privades. El sistema, està integrat en una caixa IP65, disposa de display tàctil i funcions domòtiques integrades. És un equip avançat, amb un disseny innovador, que permet a les instal·lacions una millora contínua de manera fàcil i intuïtiva.

A més, una de les principals avantatges de l’EVoLINK és que està permanentment connectat a Internet. Es tracta d’un sistema tàctil, domòtic i automàtic. A través de l’APP Ey-pools podràs comunicar-te amb la piscina des de la feina i controlar les principals funcions del Clorador salí en remot.

Sistema d'anàlisi EVoLINK està permanentment connectat a Internet.

Controla la piscina amb el mòbil

En primer lloc, a través de l’aplicació Ey-pools podràs fer una diagnosi del sistema de cloració per garantir-ne el correcte funcionament, controlar altres dispositius, analitzar i ajustar els valors de l’aigua així com controlar els tractaments i cicles. No pateixis per l’autonomia, Evo-link garanteix més de 10.000 hores, és lleuger, amb connectivitat 100%, automàtic, de baix consum i a més, et permet controlar la temperatura.

Si entrem en detall, la pantalla tàctil TFT de color és molt intuïtiva i permet funcions domòtiques integrades com son el control i la monitorització remota a través de l’Ey-pools, APP disponible tant per a sistemes IOS com Android. A més dels paràmetres descrits, l’aparell disposa de 4 relés programables per a la gestió d’altres elements externs. Sí, sí, ho has entès bé, amb l’aplicació podràs accedir i controlar també la bomba de filtració, la il·luminació, etc.

Clorador Salí EvoLINK, controla la piscina amb el mòbil.

Models disponibles

El fabricant BS Pool disposa de diversos models disponibles com son l’EVoLINK15, EVoLINK20, EVoLINK25 i EVoLINK35 d’acord amb les teves necessitats. Per evitar-te maldecaps, per a triar quin és l’adequat per a la teva piscina et recomanem que et posis en contacte amb el personal tècnic d’Espai Piscines Graf. T’assessorarem sobre quin és el més adient per a la teva piscina, tot calculant variables com la capacitat de producció per hora o la potència i capacitat d’acord amb les dimensions deu teu vas.

Els quatre models d’EVoLINK permeten seleccionar l’idioma, la regulació manual o automàtica del clor, disposen d’indicador de lectura de redox i de pH, indicador de manca o excés de salt, indicador del To de l’aigua, s’autonetegen, indicadors de lectura de la salt, de l’estat de vida de la cèl·lula, comptadors d’hores de funcionament i disposen de quatre relés programables per controlar, com t’hem explicat, altres elements. EVoLINK et permetrà la instal·lació de complements com son el kit avançat (ORP), kit Auto (pH), kit sonda de temperatura, kit PRO CL, Kit Sonda d’Aigua, kit de Conductivitat i el kit de Connect (EyPools).

T’adones que la vida pot ser molt més fàcil amb un EVoLINK de BSPool a un sol clic de mòbil? Per a qualsevol dubte o aclariment estem a la teva disposició.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf