Blog

El que es porta: Piscina sostenible i intel·ligent

Piscina sostenible i intel·ligent, Espai Piscines Graf

Davant de l’emergència del canvi climàtic, tots sabem la importància i la necessitat que tenim d’un mon sostenible, la tendència a l’alça que aquest aspecte té en el mercat, i el creixement exponencial de la intel·ligència artificial. És per això que et mostrem què és per a nosaltres una piscina sostenible i intel·ligent.

Una piscina sostenible és una piscina respectuosa amb el medi ambient. És una piscina que cuida l’aigua com és degut, amb el mínim i òptim tractament i que no la malbarata any rere any reomplint la piscina de nou.

Partint d’aquest punt, us plantegem la reflexió següent: És possible tenir una piscina sostenible i alhora intel·ligent? La resposta és rotundament afirmativa. Podem fer que la nostra piscina sigui moderna i alhora respectuosa amb el que el planeta necessita. De fet, un ús òptim de la tecnologia és el que millor pot garantir que la nostra piscina sigui el màxim de sostenible.

Per aconseguir una piscina sostenible i intel·ligent et plantegem una sèrie de factors a tenir en compte:

1. Revisa la qualitat de l’aigua periòdicament

Piscina sostenible i intel·ligent, revisa la qualitat de l'aigua periòdicament, Espai Piscines Graf

Revisar la qualitat de l’aigua és molt important i més en temporada alta quan ens banyem gairebé a diari a la piscina. A vegades és una feina rutinària que fa mandra i potser ho deixem passar més del compte. Amb el sistema d’última generació Blue Connect d’Astral Pool tens el problema resolt. Analitza de forma intel·ligent una sèrie de paràmetres de la teva piscina i t’envia notificacions quan analitza que determinats elements de l’aigua necessiten ser revisats. D’aquesta manera tindràs sempre l’aigua neta i sana i no malbarataràs recursos econòmics en reomplir-la de nou o en abocar-hi excessius productes.

2. Evita reomplir l’aigua cada temporada

Ens agrada molt posar èmfasi en aquest aspecte perquè és un dels factors que fa estalviar més recursos i que evita el malbaratament considerable d’aigua i de productes de tractament, temporada rere temporada. El que s’ha d’aconseguir és mantenir una aigua controlada i neta tot l’any per no haver-la de llençar i reomplir de nou la següent temporada. Una piscina es pot utilitzar tot l’any, per exemple si es cobreix a l’hivern amb un bon cobertor i s’analitza periòdicament si l’aigua necessita ser tractada o no.

3. Reb notificacions en viu de la salut de la teva piscina

Blue Connect, analitzador inel·ligent de l'aigua de la teva piscina, Espai Piscines Graf

Quan tens clar que una bona solució és mantenir l’aigua sana i neta tot l’any, et recordem que amb Blue Connect d’Astral Pool pots tenir total control de la teva piscina ja que s’analitza intel·ligentment i sap en tot moment què necessites aplicar a la teva piscina perquè es conservi l’aigua en bon estat temporada rere temporada. Si fas el manteniment adequat de la teva piscina de forma constant, garanteixes la salut dels teus i un consum sostenible i eficient.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf