Blog

El teu jardí es pot convertir en el millor destí de vacances de la teva vida

El COVID19 i bye bye a les vacances?

Amb aquesta reflexió et volem plantejar el millor destí de vacances de la teva vida. Un dels destins que gairebé cap de nosaltres posa en primer lloc en el moment de decidir on passarem les vacances.

El millor destí de vacances de la teva vida, Espai Piscines Graf

La crisi sanitària per la que estem passant ens bloqueja, ens angoixa i no ens deixa pensar com tirar endavant. Aquesta setmana, després d’un mes i mig de confinament s’ha permès la sortida al carrer dels nens i nenes fins a 13 anys. Després de dies tancats a casa, que s’han fet llargs i esgotadors, ara podrem fer un pas endavant i sortir per caminar, córrer i jugar amb els petits de casa. Però aquesta sortida s’ha de fer gradual, pas a pas, per protegir-nos a nosaltres i als altres i de forma molt limitada.

Fixa’t en quines condicions pots fer-ho. Només a un quilòmetre de distància i com a màxim amb un sol adult. Els que tenen dos o tres nens petits ja veurem el caos que pot arribar a ser sortir al carrer amb els riscos que implica a nivell per exemple de trànsit intentant controlar-ne dos o tres alhora, impossible. Això sí, a més no et podràs acostar a cap parc públic ni jardí, ni tobogans ni gronxadors. 

Ara bé, no tot és negatiu. Serà un estiu diferent, però això no vol dir que sigui un estiu dolent. No podrem fer sortides a la platja de tot un dia, possiblement serà complicat fer un viatge amb avió a l’estranger, o bé passar nits d’hotel o a segones residències amb total tranquil·litat.

Gaudint de la piscina en família, Espai Piscines Graf

Quines coses positives té tot això? Estar a prop dels teus, descobrir-los en situacions que mai havies fet, enfortir relacions i vincles familiars i personals, conèixer-te a tu mateix una mica més, reflexionar i sanejar la ment de les rutines atrafagades, i un gran etcètera de noves sensacions que ens faràn seguir créixer i veure les coses d’una forma diferent aquest 2020.

Amb tot això, et volem preguntar el següent:

I si aquest és l’estiu en què has d’accelerar el somni que fa anys que tens i que mai has gosat proposar a la família? I si posem fil a l’agulla en el disseny de la teva piscina? Polièster, acer, obra, què necessites? De quines formes i colors? Amb quins accessoris? I si ha arribat l’hora de convertir el teu jardí en el millor destí de vacances de la teva vida?

El millor destí de vacances de la teva vida

Els petits deixaran la videoconsola i el mòbil per saltar a la piscina. No existirà ni Instagram, ni Tik Tok, ni Tumblr ni tan sols el Whatsapp. El problema serà treure’ls de l’aigua alhora d’anar a dormir. També ens sap greu informar-te que no tindràs temps de llegir-los el conte –si és que encara t’escolten- perquè després de fer-los raspallar les dents quan acabin de sopar cauran plegats i rendits de son. Són aquets detalls els importants, que el teu fill o filla caigui al llit i quedi dormit a l’instant després d’un dia intens a la piscina amb els qui més estima: la família.

A l’estiu no hi haurà casal d’estiu, oblida-te’n. Ni en grups reduïts ni de cap manera. Ni amics dels tels fills amb els que s’entretenen unes hores. No hi haurà hípica, ni escoles de futbol, ni campus de bàsquet, ni piscina municipal. Res de res. Però no et preocupis! Tens la salvació amb només uns quants metres quadrats del jardí de casa teva! O del teu àtic al bloc de pisos!

Sabem que tot el que et diguem fa dies que et ronda pel cap i que ha arribat el moment de tirar endavant aquest projecte. Descobreix els 5 passos per preparar la teva piscina per l’estiu.

Estem aquí per ajudar-te. Treballarem per fer-lo realitat. Contacta’ns i posem-nos a construir junts les millors vacances de la teva vida.