Blog

Els 3 llocs ideals per a una piscina transparent

T’has plantejat mai quins són els llocs ideals per a una piscina transparent? Nosaltres sí, i et mostrem 3 espais diàfans i diferents on gaudir de la piscina dels teus somnis de disseny lliure i exclusiu.

1. Una piscina al terrat

Segur que dins l’estrès de la rutina diària és d’agrair una bona remullada o bé sentir que tens temps per a tu i que finalment et pots prendre un descans o relaxar-te.

Pensa en la sensació de llibertat que dóna una piscina transparent damunt del terrat. Ja sigui una piscina desbordant o no, només de banyar-se en altitud fa que et sentis més lliure, més lleuger i que nedes cap a l’infinit.

Llocs ideals per a una piscina transparent al terrat, Espai Piscines Graf

Nosaltres sabem què és aquesta sensació, i si això es combina amb elegància i un bon disseny, la sensació de llibertat i de relaxació esdevé exquisit.

En aquest cas, però, volem destacar la importància de tenir clar els requisits a tenir en compte si es vol col·locar una piscina al terrat.

2. Una finestra subaquàtica

Tenir una piscina amb una finestra subaquàtica és una segona opció que creiem interessant si pensem en els llocs ideals per a una piscina transparent. Per què ho creiem? Doncs bé, amb una piscina subaquàtica correctament treballada amb PlexiGlas s’aconsegueixen uns resultats de disseny espectaculars.

Es pot col·locar aquest tipus de piscina tant amb interiors com amb exteriors, de manera que aquesta doni visibilitat a una altra habitació i/o espai. Això és possible gràcies al PlexiGlas, que permet veure-hi a través d’una forma molt clara i destacada.

Llocs ideals per a una piscina transparent amb finestra subaquàtica, Espai Piscines Graf

És molt interessant la utilització d’aquest tipus de piscines si el que es busca és un disseny innovador, quelcom diferent i que a més es vulgui dotar de llum natural una habitació o espai que actualment sigui bastant fosc.

3. Una piscina a la terrassa

Una piscina a la terrassa, la nostra tercera proposta de lloc ideal per a una piscina transparent.

Generalment, al instal·lar una piscina a la terrassa amb PlexiGlas, aquest tipus de piscines es solen col·locar com a piscines desbordants, on l’aigua cau amb elegància per una de les parets de la piscina creant un efecte visual molt interessant.

Llocs ideals per a una piscina transparent a la terrassa, Espai Piscines Graf

Recomanem una piscina a la terrassa com a lloc ideal si es vol donar un toc d’estil a la terrassa i convertir-la en un espai diferent, sortint d’una piscina tradicional i col·locant-hi quelcom amb un estil més personal.

A més, al col·locar una piscina transparent a la terrassa, aquesta pot estar en alçada, damunt un primer pis, o bé al terra, per tant cap la possibilitat de col·locar una piscina transparent de plexiglas en tots i cada un dels espais.