Blog

Els 5 passos per utilitzar l’aplicació de Blue Connect d’Astral Pool

Blue Connect d’Astral Pool és l’analitzador intel·ligent que sap en tot moment quin és l’estat de salut de la teva piscina. A continuació et mostrem els 5 passos per utilitzar l’aplicació de Blue Connect d’Astral Pool i conèixer a l’instant l’estat de la teva piscina de forma automàtica.

utilitzar l'aplicació de blue connect d'astral pool, afegeix una piscina. Espai Piscines Graf

L’aplicació es diu BlueRiiot i es troba disponible tant per a Android com per a iPhone.

1. Afegeix la teva piscina i personalitza-la

Instal·la l’aplicació gratuita BlueRiiot i afegeix una nova piscina. Posa-li un nom i omple les dades per a definir les seves característiques:

  • Tipologia de piscina
  • Volum d’aigua en metres quadrats
  • Any de construcció
  • Els tractaments actuals dels que disposa
  • L’equipament que porta en cas que n’hi hagi

2. Connecta-la amb el teu Blue Connect

Afegeix un Blue Connect a través d’escanejar el codi QR de manera que l’aplicació es pugui comunicar amb l’analitzador intel·ligent que col·locaràs a la piscina.

Com utilitzar l'aplicació de blue connect d'astral pool, connecta un Blue Connect. Espai Piscines Graf

3. Analitza els valors de l’aigua de la teva piscina

Analitza com estan els valors de l’aigua de la teva piscina dins l’espai, com per exemple comprovant si la temperatura de l’aigua és l’adequada. Observa també quin és el nivell actual de pH, això t’ajudarà a tenir una aigua neta i controlada. Paral·lalement també pots controlar el nivell ORP (REDOX) que analitza si hi ha més o menys electrons dins l’aigua.

Com utilitzar l'aplicació de blue connect d'astral pool, analitza els valors de l'aigua de la teva piscina. Espai Piscines Graf

4. Segueix els passos de la guía de recomanacions

L’aplicació de Blue connect d’Astral Pool blueRiiot també et mostra una guia de recomanacions un cop has omplert la informació pertinent i has connectat el teu aparell amb l’aplicació. És important que les dades s’omplin com més acuradament millor, de manera que les recomanacions que et faci siguin les adequades per a la teva piscina.

Com utilitzar l'aplicació de blue connect d'astral pool, utilitza la guia de recomanacions. Espai Piscines Graf

5. Relaxa’t, la teva piscina ja està a punt!

Un cop has fet les configuracions inicials pertinents ja pots gaudir de la teva piscina en plenes condicions. Comença a utilitzar l’aplicació de Blue Connect d’Astral Pool i veuràs de primera mà el que guanyes en eficiència, comoditat i qualitat de l’aigua.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf.