Blog

Els avantatges del consum responsable i eficient

Estàs pensant en tenir una piscina a casa per a relaxar-te, practicar esport i gaudir d’una nova zona d’oci per compartir-la amb família i amics, però sabem també que et preocupa el canvi climàtic, per això volem que coneguis els avantatges que pot comportar que et decideixis per una piscina sostenible que et permeti un consum responsable i eficient.

Qualitat del medi ambient

Un dels avantatges d’un consum responsable i eficient és la millora en la qualitat del medi ambient. Cada vegada els usuaris són més conscients del que implica preocupar-se pel medi ambient, i encara més des que la reivindicativa Greta Thunberg ha irromput en tots els mitjans de comunicació.

Qualitat del medi ambient, Espai Piscines Graf. Consum responsable i eficient

És important que tots i cadascun de nosaltres lluitem per combatre el canvi climàtic i ho podem fer valorant i prenent decisions de quins productes comprem i/o utilitzem.

Un clar exemple és decantar-se per a una cloració salina, així com també per netejadors de la piscina automàtics que permeten disminuir el consum de productes per al manteniment i baixar el consum d’aigua, la qual cosa afavoreix l’estalvi de recursos finits.

Salut i benestar

Una piscina no només és diversió. És molt més que divertir-se. També és un moment per a tu, per no pensar en res, per relaxar-te o bé per fer esport. En aquests casos t’agradaria tenir la millor qualitat de l’aigua possible oi? T’imagines respirar aigua neta cada vegada que et banyes a la piscina?

Salut i benestar, Espai Piscines Graf. Consum responsable i eficient

Cuida la salut i el benestar de la teva piscina, i ella et cuidarà a tu amb cada remullada. Apostar per un consum responsable i eficient no només passa per les piscines. S’ha de prendre consciència en tots els sentits. Prenent les decisions correctes i decidint el millor producte o servei a llarg termini farà que et sentis bé amb tu mateix i ajudaràs a la sostenibilitat del planeta.

Estalvia amb un consum responsable i eficient

Una piscina és una inversió a llarg termini. És a dir, és una inversió on es prenen decisions importants i a vegades el que a priori pot semblar car, a la llarga resulta ser el més beneficiós tant per l’estalvi econòmic com per l’estalvi energètic i de contaminació en el medi ambient. És de vital importància prendre consciència de quines decisions poden ser més beneficioses pel medi ambient a llarg termini.

D’aquesta manera entrarem a formar part dels usuaris que valoren el consum responsable i eficient. No es tracta només de valorar si és un producte sostenible. Sinó també tenir en compte l’impacte mediambiental a llarg termini, la seva amortització i la seva garantia.

Producte local

Què implica escollir producte local si es relaciona amb un consum responsable i eficient? Per una banda, i pel que respecte a les piscines, escollir producte local i de proximitat redueix considerablement la contaminació en el transport dels materials en el lloc de construcció i/o instal·lació de la piscina.

Imagina’t que decideixes construir la teva piscina amb un proveïdor que ha de portar-te tots i cada un dels materials per a la teva piscina des de l’estranger. El malbaratament d’energia i la contaminació en transport és devastador per al planeta. En aquest sentit, una piscina de polièster, fàcil d’instal·lar en molts pocs dies, estalviarà molts costos de desplaçaments amb la reducció important d’emissions de CO2.

Utilitzant producte local es redueix considerablement perjudicar el medi ambient i alhora s’afavoreix l’economia local i de proximitat.

Reutilització de l’aigua

Reutilitzar l’aigua de la teva piscina evitarà el seu malbaratament ja que no l’hauràs d’omplir temporada rere temporada.

Reutilització de l'aigua. Espai Piscines Graf. Consum responsable i eficient

La gran majoria d’usuaris no saben, encara a dia d’avui, que es pot mantenir per molts anys la mateixa aigua de la piscina sempre i quan aquesta estigui ben tractada. A més del manteniment de l’aigua de la piscina, s’ha de netejar el fons i les parets. Aquesta operació es pot realitzar mitjançant un netejador manual o un robot automàtic, però també amb el sistema de neteja Graf disponible des de fa anys al mercat. El principal avantatge d’aquest sistema és la comoditat que proporciona al client, ja que no necessita posar el robot i treure’l, per complir la tasca desagradable de netejar la piscina.

El Netejafons Automàtic de Graf és un sistema integrat a la piscina. Gràcies a un dispositiu d’aigua a pressió, remou la brutícia del terra i les escales sense necessitat d’accessoris addicionals. El sistema consisteix en una sèrie de dispositius de neteja que s’eleven uns mil·límetres sobre el sòl per llançar un raig d’aigua amb una durada i direcció precises, sobre una zona determinada per encaminar-la al sistema de filtració.

Equip Tècnic Espai Piscines graf