Blog

Els millors dispositius i accessoris intel·ligents per a la piscina

A qui no li fa mandra fer el manteniment de la piscina, revisar l’estat de l’aigua, o treure fulles cada dia? Deixa de preocupar-te pel manteniment, des d’Espai Piscines Graf t’oferim els millors dispositius i accessoris intel·ligents per a la piscina perquè puguis controlar-la a distància, més fàcil impossible! Estalvia temps i guanya en comoditat.

Les piscines més modernes i espectaculars són aquelles equipades amb sistemes de tecnologia i accessoris intel·ligents que permeten automatitzar processos de manteniment i control de la piscina.

Renolit Alkorplan Blue Fresh

Control intel·ligent de la teva piscina amb EvoLINK

No pots pensar en una piscina intel·ligent sense incorporar el sistema domòtic de cloració salina d’EvoLINK. Aquest aparell permet vigilar els paràmetres bàsics de l’aigua com el clor i el ph des de el teu dispositiu mòbil. A més a més de poder canviar i modificar la configuració podem interactuar amb elements externs de la piscina, el netejafons, la bomba de filtració, la il·luminació, el doll, etc. 

Per a comunicar-nos amb l’EvoLINK és tan fàcil com instal·lar al teu mòbil l’app de Ey-pool, d’aquesta manera connectes l’aparell per analitzar i ajustar totes les funcions en remot.

EvoLINK

Millors accessoris de neteja i manteniment

Existeixen robots de tota manera i robots de manteniment per a netejar el fons de la piscina i tenir una aigua saludable. Avui et portem els dos models intel·ligents recomanats pel nostre professional tècnic.

El Netejafons Automàtic de Graf sistema integrat

El netejador automàtic de Graf és un sistema integrat a la piscina, amb un disseny innovador, discret i molt eficient. Disposa d’un mecanisme d’aigua a pressió que remou la brutícia del terra i les escales sense necessitat d’utilitzar accessoris addicionals. Es tracta de dispositius que s’eleven uns mil·límetres del terra i llancen un raig d’aigua per encaminar la brutícia cap al sistema de filtració. Higiene, seguretat i comoditat en un sol pack integrat a la teva piscina!

Netejafons Automàtic de Graf

El robot netejafons d’AstralPool

Una altra opció per mantenir la piscina en perfecte estat és el robot automàtic d’AstralPool Ultra 125. Es tracta d’un aparell independent que podem treure i posar a l’aigua sempre que ho necessitem a diferència del netejafons Graf ancorat al fons. Es mouen per terra, les parets i la línia de flotació amb un cicle de 3 hores aspirant tota la brutícia que troben pel camí. 

Aquest model destaca perquè està equipat amb un giroscopi que assegura la neteja total del fons de la piscina, amb raspalls de PVA que garanteixen una adherència a la superfície de la piscina.

robot netejafons d’AstralPool

Coberta automàtica

La coberta automàtica és un dels millors accessoris que pots posar a la teva piscina. A més a més de fer la funció de protegir l’aigua de l’entrada de brutícia, fulles i animals, ofereix grans beneficis per a la seguretat, comoditat i el manteniment.

Al tapar la piscina quan no l’utilitzem aconseguim protegir el vas de la piscina de la llum solar directa a l’estiu i les gelades a l’hivern. Un altra avantatges és que allarguem la vida útil de l’aigua, ja que la podem mantenir neta durant més temps i reduïm el consum d’altres aparells de neteja. Eficiència energètica assegurada! Altrament, estem creant un espai més segur pels més petits de la casa evitant que puguin caure dins de l’aigua.

Coberta automàtica

A diferència de les lones isotèrmiques o les cobertes elevades, els cobertors automàtics permeten tancar la piscina amb un comandament i no haver de fer esforços manuals innecessaris, com posar la lona tot volt o fer girar una maneta. El model més demanat és la persiana automàtica per a piscines de polièster. 

Com has vist tenim a la nostra disposició accessoris intel·ligents i senzills, que no requereixen una gran instal·lació. Utilitza la tecnologia per a construir un espai de bany agradable, còmode i domotitzat. Els petits detalls marquen la diferència!

T’ajudem a triar els dispositius que necessites segons les teves necessitats. Per a qualsevol dubte o aclariment, restem a la teva disposició.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf