Blog

¿Todas las piscinas de poliéster son iguales?

Estàs pensant a comprar-te una piscina de polièster, però no saps les opcions que tens per escollir? Fabriquem les piscines de polièster amb nivells de qualitat màxims: de gran resistència, totalment estanques i amb possibilitat de fer-hi acabats d’alta qualitat. Abans d’instal·lar una piscina de polièster et volem explicar tota la gamma de productes que oferim des d’Espai Graf perquè puguis fer la millor elecció. No saps si escollir una piscina de forma rectangular, arrodonida o ovalada?

Piscina de polièster Romana Graf

Piscina de polièster Romana

La piscina Romana és robusta i de línies rectes, les escales arrodonides en forma de mitja lluna donen una entrada original a la piscina. És a dir, aquest model està inspirat en les termes romanes, anteriorment utilitzats com a recintes de bany públics. Per tant, si a la família hi ha algú que li agradi refrescar-se sense entrar a la piscina, les escales poden utilitzar-se com un banc per a mullar només els peus mentre fem un vermut o una bona lectura.

Piscina de polièster Rectangular

Pel que fa a la piscina rectangular està formada per quatre parets geomètricament equilibrades dibuixant un rectangle perfecte. És ideal per aquells que els agraden les formes rectes, la inspiració cubista i la claredat de les formes. Es tracta d’una piscina senzilla i pràctica. Si tens un jardí gran el més habitual és agafar la piscina rectangular per aprofitar al màxim tots els racons. Aquests models aporten elegància i modernitat dins de la seva senzillesa.

Piscina de polièster Pandora

Respecte a la piscina Pandora és de formes modernes i reuneix qualitats geomètriques de les anteriors piscines. Es tracta d’un model de línies rectes i el·líptiques, angles i pendent suau. És una combinació de formes rectes i ovalades, un disseny original creat per aquells que els agraden els contrastos i l’art contemporani. N’existeixen 3 models i acabats diferents la més petita de 7×3,50 metres i la més gran de 10×4,20 metres.

Piscina de polièster Pandora, Espai Piscines Graf

Piscina de polièster SPA

Si necessites un moment de relaxació, tranquil·litat i pau, la piscina SPA és la teva! És la piscina amb les dimensions més reduïdes i de formes lliures. Està dissenyada per aportar salut i benestar amb l’objectiu de gaudir d’un bon bany d’aigües termals. L’Spa millora la circulació de la sang i augmenta la sensació de qualitat de vida. El vas és de forma circular i es pot escollir entre el color blau, blanc, sorra i gris.

Piscina de polièster Ronyó

Si t’agraden les formes arrodonides o circulars la piscina de polièster Ronyó és una bona opció! Tal com indica el nom té forma de ronyó i hem creat aquest disseny mestre amb les referències de Erns Neufert i Le Corbusier, artistes que van crear una sèrie d’obres inspirades en les proporcions del cos humà. Aquesta piscina és elegant i moderna. S’adequa molt bé als espais exteriors i crea una relació harmoniosa amb l’entorn natural. Hi ha 4 mides disponibles, la més petita mesura 3,25×2,85 i la més gran 9,35×4 metres.

Com pots veure existeixen molts models diferents i la piscina de polièster ideal per a tu dependrà dels teus gustos, del jardí que disposes i del disseny de casa teva. A més cal dir que aquestes piscines van enterrades i el principal avantatges és que no s’ha de construir la piscina, sinó instal·lar el vas, i aquest procés és molt més ràpid que construir una piscina d’obra. L’acabat anomenat gelcoat és d’alta qualitat i aporta una textura llisa i brillant, evitant entrada de brutícia i facilitant el manteniment i neteja. Així doncs, podràs escollir el color del vas (Blau, blau/blanc, beix, blanc o gris), així com la ubicació de la filtració i l’acabat de coronació que més s’adeqüi a les teves necessitats.

En resum, ja veus que tenim disponibles una gran varietat de dissenys, formes i colors perquè escullis la teva piscina ideal! Quin dels models proposats t’ha agradat més?