Blog

Escales per a piscines de polièster i acer: tipus d’escales i la seva funció

L’accés a les piscines de polièster i d’acer és un element essencial que sovint pot ser subestimat. No obstant això, les escales juguen un paper fonamental en proporcionar un accés segur i còmode, alhora que enriqueixen l’experiència de bany. Hi ha una varietat d’opcions disponibles que van des d’escales convencionals fins a dissenys personalitzats, cadascuna amb les seves característiques úniques i avantatges.

Tipus d’escales per a piscines  i els seus usos

Escales d’acer inoxidable convencionals:

Les escales de piscina convencionals, fabricades en acer inoxidable amb un acabat polit brillant, representen una opció clàssica i duradora. Aquestes escales estan dissenyades per garantir la seguretat, evitant lliscaments o talls, i són ideals per a un accés fàcil i ràpid. Es subministren amb ancoratges de fixació i estan disponibles en diversos models, incloent models amb passamans i esglaons en acer inoxidable, i models recomanats per a piscines tractades amb cloració salina, amb passamans i esglaons en acer inoxidable i esglaons amb plàstic antilliscant.

escales convencionals de piscina

Escales estàndard

En comparació, les piscines de polièster sovint incorporen escales estàndard integrades directament en el motlle de la piscina. Aquestes escales són una solució pràctica, segura i visualment atractiva, oferint una entrada i sortida còmode sense alterar l’estètica general de la piscina.

Escales personalitzades per a piscines d’acer

Per a aquells que busquen una solució totalment personalitzable, les piscines d’acer ofereixen la màxima flexibilitat. Aquestes escales poden ser dissenyades per adaptar-se a les preferències específiques, incorporant funcions addicionals com plataformes per prendre el sol o adaptant-se a les necessitats particulars de cada usuari.

A l’hora de triar l’escala perfecta per a la teva piscina, és important considerar diversos factors. El disseny i forma de la piscina, l’estil de vida de la família, i el pressupost disponible són aspectes clau. Per a famílies amb nens o persones d’edat avançada, pot ser convenient considerar escales amb baranes o elevadors hidràulics per garantir la seguretat i l’accessibilitat.

Independentment de l’opció escollida, el manteniment adequat de les escales és vital. Això inclou mantenir les superfícies netes, assegurar-se que estan en bon estat i realitzar inspeccions periòdiques. Aquests passos són fonamentals per a la seguretat i durabilitat a llarg termini de les escales de la piscina.

Des d’Espai Piscines Graf, us animem a considerar aquests factors a l’hora de seleccionar les escales per a la vostra piscina, assegurant-vos així una experiència de bany segura, còmoda i agradable.

Equip d’Espai Piscines Graf