Blog

Espai Piscines a la Fira de Mostres de Girona 2021

Aquest any, entrada GRATUITA per a tots els visitants.

Enguany celebrem que ens trobareu a la 59a edició de la Fira de Mostres de Girona. ¿Segueixes amb dubtes sobre quina és la teva piscina ideal? Espai Piscines ofereix el seu estand perquè puguis prendre la millor decisió i escollir la piscina que més s’adapti a les teves necessitats.

Del 28 d’octubre a l’1 de novembre, gaudiràs de novetats en piscines i accessoris, descomptes, presentacions i assessorament personalitzat perquè puguis fer realitat el teu projecte.

DIES: del 28 d’octubre a l’1 de novembre

LLOC DE CELEBRACIÓ: Palau de Fires de Girona

ENTRADA: Gratuïta per a tots els participants.

HORARIS: DE 10 h a 20 h

STAND: Pavelló 4, estand format pels espais 409-410, 427-428, 445-446 i 463-464

SECTOR: Sector Decoració i Construcció

Descobreix les noves tendències en piscines i accessoris

Durant la fira exposem les últimes novetats i tendències que arrasaran en el marc de les piscines, acabats i els accessoris més increïbles. És un punt de trobada perfecte per a resoldre tots els teus dubtes i inquietuds amb l’equip tècnic d’Espai Piscines. Descobreix les tendències més espectaculars que es posaran de moda en el mercat aquest 2022.

Nous sistemes de gestió intel·ligent EVoLINK

Deixa’t sorprendre per les novetats tecnològiques que integrem a les piscines més domotitzades. A qui no li fa mandra controlar el ph i el clor de la piscina cada dia? Des d’Espai Piscines t’ho posem el més fàcil possible. L’App de Ey-pools permet la comunicació amb la piscina i controla les principals funcions del clorador salí des del teu dispositiu mòbil. 

Ara ja és possible controlar la teva piscina amb el sistema domòtic integrat d’EVoLINK. A més de vigilar paràmetres bàsics de l’aigua, podràs interactuar amb elements externs com són el netejafons, la il·luminació, el doll, etc.

Vine a provar les tendències de control remot digitals més espectaculars!

Especial construcció de piscines en àtics i terrasses

L’estrella d’aquest any són les piscines autoportants, creades amb el material d’acer. Es tracta d’una composició que permet construir i desenvolupar gots, escales, plataformes de sortida, sistemes de distribució d’aigua i tota mena de formes adaptades al teu espai. L’acer és un material antilliscant i suau, que permet construir piscines de formes lliures i fer volar la creativitat. T’imagines una piscina a la terrassa o àtic de casa teva?

Les piscines d’acer redueixen el pes respecte estructures clàssiques i permeten implementar-se en espais reduïts com els àtics i terrasses.

Sistemes d’energia fotovoltaica

Ens preocupem pel medi ambient i no deixem d’invertir en sistemes per a regular la temperatura mitjançant energies renovables. A la fira hi trobaràs totes les novetats sobre sistemes d’energia fotovoltaica per a la climatització de la teva piscina a qualsevol època de l’any.

Novetats en accessoris

Durant la història, tots nosaltres hem seguit els avenços tecnològics que s’han creat, però qui s’imaginava fa uns anys que un robot podria netejar la piscina o controlar el clor des del nostre mòbil o tablet? A Espai Piscines presentem les últimes tendències en accessoris per la seguretat, control de la piscina i per a la diversió!

Així doncs, oferim tot el que et puguis imaginar perquè puguis gaudir de la teva piscina durant tot l’any, amb el màxim divertiment i seguretat. Accessoris per a millorar l’accessibilitat a la piscina, tanques de seguretat, escales de diferents mesures, baranes, natació a contracorrent, dolls d’aigua, trampolins, netejafons automàtics, i molts més.

Renolit Alkorplan Touch Sublime

Piscina polièster amb persiana automàtica

La persiana automàtica per a piscines de polièster és un accessori imprescindible per a evitar l’entrada de brutícia a la piscina i mantenir la temperatura de l’aigua. Recomanem aquest sistema automàtic, ja que ens facilita el manteniment, seguretat i disseny de la piscina. Visualment queda submergit sota terra, de manera que la superfície resulta totalment neta i integrada en el disseny de la coronació. Les cobertes de persiana automàtiques destaquen per la seva funcionalitat i eficiència.

Vine a l’stand d’Espai Piscines i participa en el sorteig!

Aquest any no deixem de sorprendre’t, i per això hem preparat una sorpresa molt especial! 

Sí ho has sentit bé… Durant la fira sortegem un val regal espectacular! T’has quedat amb la intriga? Segueix-nos a les xarxes socials i estigues atent, molt aviat anunciarem el funcionament del sorteig.

Durant la fira pregunta’ns tots els dubtes i inquietuds que tinguis, t’assassorem perquè tinguis tota la informació. Som professionals en la construcció i manteniment de piscines d’obra

piscines de polièster, piscines d’acer, i rehabilitacions de tot tipus de piscines.

Reserva la data, t’hi esperem! Recorda, aquest any la Fira de Mostres de Girona, t’espera amb ENTRADA GRATUÏTA

Per més informació visita http://www.firagirona.com/fira/59a-fira-de-mostres/

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf