Blog

Espai Piscines, els projectes més espectaculars de la Catalunya Nord

Piscines de polièster

Des d’Espai Piscines Graf fabriquem piscines de polièster amb total garantia i amb productes de màxima qualitat. Fa anys els fabricants de piscines feien dos o tres models i mides.

Actualment, a Espai Piscines Graf fabriquem una cinquantena de models amb una gamma de cinc colors: Blau, blau/blanc, beix, blanc i gris. Per tant, disposem d’una gamma de múltiples formes i acabats perquè escullis la que més s’adapti als teus gustos.

En l’actualitat és la forma que més s’escull és la rectangular, ja que s’adapta perfectament a qualsevol jardí. És ideal per persones a qui els agrada la inspiració cubista i la claredat de formes. La visió final és moderna.

Projectes d’èxit Espai Piscines

En el següent reportatge fotogràfic t’ensenyarem els projectes més espectaculars de que hem realitzat els darrers mesos a la Catalunya Nord.

Model GRAF-PALS polièster de 5,25 x 3,00 x 1,45 m de color gris amb filtració local tècnic.

Model GRAF-ROSES polièster de 12,25 x 3,00 x 1,45 m de color gris amb filtració local tècnic.

Model GRAF-SALOU polièster de 9,25 x 4,00 x 1,50 m de color beix amb filtració integrada.

Model GRAF-TOSSA polièster de 8,25 x 4,00 x 1,50 m de color blanc amb filtració local tècnic.

Model GRAF-XELIDA polièster de 4,50 x 2,20 x 1,45 m de color gris amb filtració local tècnic i persiana sumergida.

Com pots comprovar, hi ha una gamma immensa de possibilitats, formes i colors en les piscines de polièster. Màxima estanqueïtat i adaptació als teus gustos i necessitats, a més d’una instal·lació exprés. Per qualsevol dubte o aclariment estem a la teva disposició.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf