Blog

Espai Piscines Graf, experts en Piscines des de 1987

Aquest article és molt especial perquè volem mostrar-vos qui som l’Equip d’Espai Piscines, què fem perquè gaudeixis d’una piscina a gust i de quina manera treballem.

Fa més de 30 anys que ens dediquem al món de les piscines i volem explicar-vos el perquè, el “com va sorgir” i d’on ve la nostra passió pel món de les piscines.

Espai Piscines Graf, experts en piscines des de 1987

Des de 1987, els industrials Josep Grau i Francesc Farrés (Graf Poliester) s’especialitzaren en el disseny, fabricació, instal·lació, manteniment i rehabilitació de tot tipus de piscines de polièster. Des de la creació de l’empresa fa més de trenta anys treballem per oferir als nostres clients les millors piscines del mercat, fent ús de materials de nova generació. A dia d’avui tenim presència a més de 24 països i ens hem convertit en una empresa de referència en el sector. 

Partint d’aquí és on vam tenir clar des del primer dia que voliem aconseguir la piscina de polièster de més qualitat del mercat.

Des del primer dia hem treballat i continuem treballant perquè així sigui. Ens agrada molt veure la cara de felicitat de cada client en les seves primeres remullades a la nova piscina, la piscina que sempre havien volgut.

Per què escollir Espai Piscines Graf?

Espai Piscines Graf, per què escollir-nos?

La nostra gamma de piscines és la més moderna, innovadora i arquitectònicament aconseguida. A més, les piscines de parets rectes faciliten la neteja i maximitzen el volum i l’espai del vas i utilitzen materials respectuosos amb el medi ambient. Experiència de 33 anys en polièster, amb renom internacional. A més, t’oferim Garantia Decennal contractada amb AVIVA Assurances. Amb número de pòlissa 77622143.

Les nostres piscines són equipaments aquàtics moderns, dotats de les darreres tecnologies i dissenys d’avantguarda, amb formes totalment personalitzades, dolls, escales, etc. Sense deixar de banda elements tan importants com la seguretat, la sostenibilitat, l’accessibilitat o la higiene.

1. Un espai d’oci immillorable

Piscines prefabricades de polièster, piscines d’acer o bé piscines d’obra. Cada un d’aquests espais és ideal per gaudir en família i amics. Pots utilitzar la cloració salina si el que busques és una aigua més saludable. També pots disposar de cobertors per mantenir la temperatura de l’aigua i no canviar-la temporada rere temporada, així com dispositius que et facilitin el manteniment i el control regular que mereix la teva piscina, com un netejafons automàtic o bé convertir la teva piscina en intel·ligent amb el Blue Connect d’Astral Pool.

Espai Piscines Graf, un espai d'oci immillorrable

2. Confiança i experiència

L’experiència de més de 30 anys ens avala. Donem confiança a tots i cada un dels nostres clients perquè tinguin la piscina que busquen, tant si és de polièster, acer o d’obra. L’experiència que tenim de tots aquests anys ens fa veure noves necessitats del mercat, on el mercat actual volen solucions més respectuoses amb el medi ambient com la cloració salina, així com consells i ajuda en el manteniment de les piscines.

Us aconsellem, us acompanyem i us ajudem en el procés i decisió de la compra de la vostra piscina.

3. Qualitat i professionalitat

Vam posar-nos com a objectiu oferir la millor qualitat del mercat en les nostres piscines de polièster, i així ho hem fet. Piscines resistents, piscines amb un acabat inigualable que fan que marxin tots els mals quan t’hi capbusses després d’un llarg dia de feina.

Espai Piscines Graf, qualitat i professionalitat

Sabem com fer-ho, portem 30 anys fent-ho i no ens fa por mostrar-vos i acompanyar-vos en la vostra decisió amb total seguretat. És el que oferim i el que us mereixeu quan busqueu la millor opció per a cada un de vosaltres.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf.