Blog

Especialistes en la rehabilitació i reforma de piscines de polièster

La màxima preocupació ens arriba quan hem detectat grans pèrdues d’aigua en el vas que ens genera un cost elevat o si pel pas dels anys, les condicions climatològiques adverses i la manca de manteniment han generat una necessitat de rehabilitació integral.

El mercat disposa d’un ampli parc de piscines que antigament es feien d’obra i gresite, que entre el pas del temps i el desequilibri del pH de la piscina el fan deteriorar i desprendre. En ocasions s’han fet diversos revestiments a la piscina de mala qualitat acompanyat de pintades innecessàries que han generat escates a la paret i al terra agreujant el deteriorament.


A Espai Piscines Graf ens caracteritzem per la construcció de piscines de fibra i d’acer i per la rehabilitació de tota mena de piscines. És per això, que avui et presentarem els diferents serveis que oferim. Som una empresa especialitzada en la restauració de piscines que necessiten reformes estructurals ben planificades i majors per arribar a veure’s millor que el primer dia.

Avantatges de les piscines d’acer

Una de les millors opcions per evitar el deteriorament així com les pèrdues d’aigua és construir una piscina d’acer dins de la piscina d’obra i segellar-la a través d’una làmina armada. La làmina és un material fabricat de PVC reforçat i alhora molt flexible que s’adapta a qualsevol tipus i forma de piscina.

La làmina armada, per als professionals, és fàcil d’instal·lar i pel fet que es poden anar sobreposant les capes i gràcies a la termofusió s’aconsegueix un nivell d’estanqueïtat amb garantia d’anys. La làmina a més de ser molt resistent al clima, també hi és als microorganismes ja que conté anti-fongs i antibacterianes.


Per instal·lar correctament la làmina armada hem de tenir en compte una sèrie de consideracions prèvies per evitar fuites d’aigua. Primer cal que substituïm els elements de la paret i els accessoris com focus o filtres entre d’altres, tot garantint que siguin compatibles amb la làmina armada. Llavors comença la instal·lació de la làmina començant sempre per les parets i escales i acabant amb el fons. Una vegada feta tota la instal·lació s’ha de revisar que no hi hagi cap fuga.

Rehabilitació de piscines

Quins serveis oferim?

En la imatge es veu com uns operaris acaben de muntar l’estructura de panells d’acer al carboni, galvanitzat per les dues cares, un aliatge molt resistent. L’estructura es pot muntar perfectament dins del vas d’una piscina antiga, d’obra o d’algun altre material per exemple, així garantim l’estanqueïtat i la plena renovació. Alhora, garantim que les dimensions que ocupa la piscina dins el jardí es mantenen i per tant no cal fer grans canvis que alterin el conjunt del jardí o que impliqui gran maquinària.

Estructura i instal·lació

Disposem de la possibilitat de millorar la filtració i el recanvi de tubs o de mecanismes interns relacionats amb el funcionament de la piscina. Com també la reparació i substitució de tota mena d’accessoris des d’escales, tobogans, trampolins i molt més.

Rehabilitació de piscines

Neteja

Una vegada finalitzada la restauració en relació amb la neteja, aquesta és indispensable per a garantir una llarga durabilitat de les instal·lacions i mantenir el seu bon funcionament. És per això, que disposem de sistemes com el netejador de fons automàtic Graf o el sistema de cloració salina d’EVOLINK, els quals ajudaran al bon manteniment de la piscina.

Accessibilitat, seguretat i il·luminació

Disposem de la implantació de sistemes per garantir un bon accés a la piscina, sigui a través d’escales automatitzades o amb la disminució de la profunditat del vas. La seguretat dels clients és indispensable en la nostra metodologia de treball, així doncs, també millorem la seguretat a través de la reparació i els canvis de les baranes de seguretat i accés a la piscina.

La millora dels sistemes d’il·luminació per poder gaudir de la teva piscina les 24 hores el dia, les adeqüem dins l’espai utilitzant els sistemes de tecnologia led de baix consum.

Piscina de polièster

Una altra opció alhora de rehabilitar una piscina és utilitzar el vas antic i posar-hi dins el vas de polièster prefabricat a les nostres instal·lacions. Evidentment cal garantir que les dimensions s’adeqüin i per tant hi càpiguen. Entre la piscina antiga i la nova s’hi pot afegir un material drenant tipus greda que absorbeix els sotracs i petits moviments que els terrenys generen. Si cal reforçar prèviament l’antiga estructura a renovar es pot fer algun llit de formigó. Una vegada coberta la piscina i construïda la coronació no s’aprecia en cap moment l’antiga piscina.

Procés de rehabilitació

Per què nosaltres? 

El nostre equip compte amb una àmplia experiència en la reforma de piscines; ens agrada treballar amb professionalitat, sempre garantint l’eficiència i l’estètica en cada un dels nostres projectes. Usant les darreres novetats tecnològiques i fent un bon ús de l’eficiència energètica l’accessibilitat i la seguretat. Cal destacar que l’ús, tant dels productes com dels accessoris usats, són els millors del sector i garanteixen la màxima qualitat.

Si tens alguna pregunta sobre la reforma de piscines, no dubtis en consultar el nostre equip tècnic per poder-te assessorar i orientar sobre les millors solucions. Cada piscina i client té unes necessitats diferents, és per això, que sempre intentem adaptant-nos a tu oferint-te la millor relació qualitat preu. Estem a la teva disposició.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf